Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Papi Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Malgrat de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 257x
Recenze se líbila: 384 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento milý hotel jsme navštívili v termínu 11.7. - 18. 7. 2016. Vyhledávají ho všechny věkové kategorie hostů (od prarodičů s vnoučaty i bez, přes rodiny s dětmi až po mládež) i různé národnosti.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje menších rozměrů standardně vybavené, do kterých se dostanete výtahy nebo schodištěm. Některé s výhledem na bazén, jiné s výhledem do ulice. My měli vstup do pokoje z pavlače hotelu, ze které byl výhled na bazén (neustálý přehled co se děje u bazénu a jaký animační program právě probíhá). Balkon směřoval do ulice na promenádu s bary a restauracemi, ale nerušilo nás to, protože okna a závěsy dobře těsnily. Večerní posezení na balkóně bylo zpestřeno sledováním korzujících lidí po promenádě. Vybavení pokoje: samostatné postele s celkem kvalitní matrací, vestavěná velká skříň, 2 židle, plochá televize na nižší komodě (dálkový ovladač nutno vyzvednout na recepci za vratnou kauci 20 Eur - nechytne se však žádný český program), klimatizace, koupelna s vanou a závěsem, WC, bidet, na balkoně 2 plastové židle a stůl.

Ledničku jsme si přiobjednali za 20 Eur/týden + 3 Eura vratné kauce. Ale není to nutností, neboť v okolí je plno marketů, kde mají studené nápoje umístěny v chladících boxech.

Zámek u dveří na plastikovou kartu (možno si dohodnout na recepci ještě jednu).

Ubytování odpovídá uvedené kategorii hotelu.

Náš typ: velký supermarket pro místní s daleko nižšími cenami a obrovským sortimentem je celkem blízko. Když vyjdete před hotel, dáte se doprava a pak pořád rovně až "čelně narazíte" do zábradlí. Po vyšlapání cca 5-ti schodů krátce doleva a první odbočkou doprava jste za chvíli u něj.

Ve čtvrtek doporučujeme navštívit místní trhy, jsou kousek po cestě k supermarketu na velkém parkovišti. Ceny jsou tu nižší než v obchodech a dá se ještě smlouvat.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Kuchyně a restaurace jsou silnou stránkou tohoto tříhvězdičkového hotelu! Nikdy se Vám nestane, že si nemáte kam sednout, neboť Vás při každém jídle uvádí až k prostřenému stolu a vždy je dostatek jídla, ať přijdete v kteroukoliv hodinu.

Já osobně oceňuji velký výběr ovoce, vždy byla mimo jiného i nějaká ryba, dva druhy polévek apod. Doporučujeme však plnou penzi. Jídelna je otevřena od 13,00 hod. do 21,00 hod., přičemž můžete přijít kdy chcete a na oběd se osvěžit třeba salátem ze studené kuchyně, ovocem či zmrzlinou.

Nápoje k hlavnímu jídlu jsou placené a v celém hotelu jsou drahé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál v baru, restauraci a recepci je ochotný a milý. Na recepci nebyl problém, který by nechtěli řešit, v restauraci oceňuji organizaci práce, kdy se zaměstnanci opravdu nezastavili, neustále jim na rtech hrál úsměv a prohodili i pár slov s hosty.

Výtku však máme k úklidu našeho pokoje č. 172. Přestože jsme uklízečce hned první den dali spropitné, úklid byl hrozný! a spočíval v tom, že vyměnila každý den ručníky (až zbytečně), ledabyle ustala postele a vynesla koš. Za celý týden neumyla vanu ani bidet, umývadlo umyla stěží 3x za pobyt. Za nočním stolkem byl chomáč prachu, v koupelně ještě třetí den kus třásně ze slunečníku po předchozích obyvatelích pokoje. Dávkovač mýdla byl naplněn jen po příjezdu a pak ho již nedoplnila. Popelník na balkóně vysypala každý druhý den.

Ostatní prostory hotelu (v restauraci, hale i sociálním zařízením u recepce) byly čistě uklizeny a v jiných částech hotelu byly vidět uklízečky při pilné práci na rozdíl od naší uklízečky, kterou nebylo vidět vůbec.

Vedení hotelu by mělo provádět kontroly úklidu pokojů, je škoda, že pochybení jednotlivce kazí celkový dojem z hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž nám velice vyhovovala, neboť je široká a čistá. Nikdo Vás zde v ničem neomezuje, můžete si rozdělat slunečník či plážový stan kde chcete (což není tak úplně ve Španělsku zvykem). Slunečník + lehátka je možné si pronajmou, ale je to docela drahé. Podél pláže se prodávají za nízký peníz slunečníky i nafukovací věci.

Na pláž je to kousek, nutno jít podchodem (každých 50 m je jeden), ten nejbližší u hotelu je zrovna bezbariérový (např. pro kočárky).

Moře čisté, po cca 3 m od kraje je již hluboké. Boty do vody nejsou potřeba. Plavčík s první pomocí hlídá kdyby bylo potřeba.

Na moři je umístěn střežený soubor nafukovacích skluzavek, prolézaček a věží pro děti. Je nutné si vyzvednout na recepci náramek (ubytovaní v hotelu mají vstup zdarma - podmínkou je, že dospělý musí jít jen s dítětem, jinak není vpuštěn). Na pláži je zdarma též pronájem kajaků na 20 minut denně (zase jen s náramkem).

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel umístěn blízko pláže, obchody jsou hned v sousedství, promenáda na dosah ruky a

přitom relativní klid. Hodnotíme jako dobře umístěný hotel.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Samozřejmě, že se vždy něco najde k možné výtce (přes den radostně povykují děti, v noci se vrací bujará mládež z klubů apod.) Ale to přece patří k dovolené a určitá tolerance k životu.

Celkově jsme byli spokojeni, při výběru hotelu jsme měli šťastnou ruku a doporučujeme jej ke strávení příjemné dovolené i dalším zájemcům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání