Napsat recenzi

Spokojeni

Recenze hotelu Amaraigua Hotel **** (Španělsko - Katalánsko - Malgrat de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 63x
Recenze se líbila: 201 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přestože očekávání se trochu od reality lišila, celkově jsme byli v podstatě se vším spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Skvělé, úžasné - prostorný pokoj, obrovská postel, ve které jsme se hledali, velká a čistá koupelna, denně úklid, na pokoji varná konev, malá lednička, k dispozici čaj, káva, voda, velká šatní skříň s ramínky. Měli jsme pokoj s výhledem do ulice, poněkud rušivá byla blízkost železniční trati, kde přejížděl co 15 minut spoj do Barcelony a zpět, ale v noci klid.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Stravování nás zklamalo. V podstatě 10 dní stále totéž. Protože ne všechno každému chutná, zůstal každý odkázaný na stále se opakující omezený repertoár. Nevěřím tomu, že Katalánci znají jen 2 omáčky... A veškeré maso vytažené z hrnce asi tak o hodinu dřív, než by mu svědčilo. Úplná tragédie byly dezerty. V 90% případů krém z prášku ve skleničce s kouskem piškotu (někdy dole, jindy na ozdobu) - že je krém z prášku mohu odpřísáhnout, jednou jsem ze své porce vytáhla kus papírového sáčku, který tam spadl při přípravě. Dvakrát dokonce pouze půl skleničky šlehačky z prášku jednou s půlkou jahody, podruhé se dvěma kousky zavařeného jablka. Výjimečně piškotový řez s totožným krémem uvnitř. Na hotel se 4 hvězdičkami opravdu bída!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál ochotný, úslužný, velice příjemný, většinou se byl schopen domluvit i česky, pokud ne vysloveně tak, vystačilo se s několika základními pojmy v libovolném světovém jazyce. Služby a vybavení naprosto dokonalé, nic nebyl problém, denně různorodé animační programy avizované na nástěnce, lehátka a slunečníky v areálu hotelu zdarma. Moc pěkný čistý a udržovaný bazén.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře krásné, čisté, teplé. Pláž čistá, velká, ačkoliv jsme jeli uprostřed turistické sezóny, nepřeplněná. Trochu strmý vstup do vody komplikovaný velice hrubým pískem, spíše popsatelným jako drobná kamínková drť. Citlivější by si moře a koupání zřejmě užili více s botami do vody. Bylo možno využít lehátka a slunečníky za poplatek nebo si roztáhnout vlastní deku. Z hotelového komplexu je vstup brankou přímo na pláž. Na místě nabídka vodních sportů, kterou nemohu hodnotit, nevyužili jsme.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel od promenáda oddělen jen místní komunikací a železniční tratí, pod kterou jdou ve vzdálenosti cca co 100m přechody, do centra letoviska vzdálenost zhruba 10 min chůze, tamtéž i nádraží.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Pláž nás trochu zklamala, hrubý písek byl dost nepříjemný, vzhledem k tomu, že jsme s tím nepočítali. Kdyby hotel vyměnil kuchaře a přijal cukráře nebo si nechal dodávat moučníky od profesionálů, hodnotili bychom jako dokonalé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání