Napsat recenzi

Skutečně odpočinková dovolená!

Recenze hotelu Taurito Princess Hotel **** (Španělsko - Gran Canaria - Playa Taurito)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z okna pokoje na pláž, protější hotel a část aquaparku s mořskou vodou. Pohled z okna pokoje na pláž, protější hotel a část aquaparku s mořskou vodou.

Velmi zdařilá dovolená po všech stránkách. Příjemné počasí a pohoda. Velmi příznivě působí i pocit bezpečí všude na ostrově. V hotelu čisto, denní úklid a včasná výměna ručníků, ložní povlečení 1x za 3 dny, všeho hojnost. Překvapilo nás ticho v hotelu nejenom v noci. Všechna okna natočena na moře. Pěkná zahrada a několik bazénů, my raději dáváme přednost moři. To bylo trochu chladnější, ale čisté, klidné, plné ryb. Není problém zapůjčit si auto a projet celý ostrov. Kdo jede poprvé, rozhodně doporučujeme nejprve absolvovat výlet s naší průvodkyní Bc. Martinou, delegátkou , která má vše v malíčku a je rozhodně profesionál. Vřelé díky, rozhodně se budeme rádi na Gran Canaria vracet.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Prostorné, čisté pokoje. Velká koupelna. Veliká lodžie s výhledem na moře a dopoledním sluníčkem.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Pestrá strava, mnoho zeleniny, ovoce, ryb. Výborné zákusky. Rozmanitost nápojů. Není problém si načepovat vodu i do menších pet-lahví s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

V blízkosti velký aquapark pro děti a mládež. Možnost diskoték asi 500 m daleko. Každý večer přímo v hotelu pořádány nehlučné hudební večery (zpěv, klavír, saxofon) s možností i tance, ovšem jen do 22 hod. Pro animační programy určen uzavřený sál. V hotelu velice ochotný a vlídný personál. Připojení na internet a WI-FI se platí a je pouze v lobby baru v přízemí u recepce.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je menší, ale dobře situovaná v zátoce, tudíž moře je klidné. Sice tmavší písek, ale jemný. Vstup do moře pozvolný, bez kamenů. Voda byla v červnu ještě chladnější, ale osvěžující a čistá. Možnost pozorovat plno ryb. Na straně útesu se organizují potápěčské kurzy hlavně pro děti. Od hotelu je velmi snadný přístup na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Příjemná zahrada s palmami, možnost posezení i v tichém zákoutí. V zahradě je několik oddělených bazénů pro dospělé, bazény pro děti. V blízkosti hotelu jsou obchody se vším možným. Uzavírají se ve 21 hod. Asi 800 m od hotelu je stanoviště TAXI a zastávka autobusu do několika měst.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkově velice příjemná dovolená, mnoho zajímavých míst, městeček a pláží. Pozoruhodná příroda. Velice dobře udržované silnice. Všude čisto a pohostinnost. Bezpečno.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Gran Canaria - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání