Napsat recenzi

Náš druhý pobyt v hotelu Paradise Lago Taurito

Recenze hotelu Lago Taurito Hotel LIVVO (ex THe Lago Taurito) *** (Španělsko - Gran Canaria - Playa Taurito)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 1 388x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž Taurito (první únorový týden t.r.) pláž Taurito (první únorový týden t.r.)
  • bazén a bar v našem hotelu Lago Taurito večer (pohled z našeho pokoje) bazén a bar v našem hotelu Lago Taurito večer (pohled z našeho pokoje)
  • no comment :) no comment :)
  • no comment :)  ... opravdu jsem tuto maličko "kýčovitou" ale zcela reálnou fotku fotil sám 7.2.2014 !  svým vlastním smart phonem :) no comment :) ... opravdu jsem tuto maličko "kýčovitou" ale zcela reálnou fotku fotil sám 7.2.2014 ! svým vlastním smart phonem :)
  • banana boat na Tauritu, v pozadí přístav Mogán banana boat na Tauritu, v pozadí přístav Mogán
  • kurty nad hotelem kurty nad hotelem
  • aqua sport Taurito (já poprvé na jet-ski ...) aqua sport Taurito (já poprvé na jet-ski ...)
  • pohled na oceán, část aquaparku a hotelovou terasu z 9. patra našeho hotelu pohled na oceán, část aquaparku a hotelovou terasu z 9. patra našeho hotelu

Byli jsme potřetí celá rodina (2 dospělí a 2 děti) v "zimě" na Gran Canarii v údolí Taurito a opět perfektní dovolená! Z toho podruhé za sebou v tomto hotelu Paradise Lago Taurito. V údolí je pořád co dělat: před snídaní jogging napříč údolím, kdykoliv plavání v bazénu (přes "zimní" měsíce stále vytápěný na 26 st.), krásné tenisové kurty, minigolf, nádherná přírodní pláž, možnost řady vodních sportů a zábavy na moři přímo z pláže Taurito, přilehlý velký aquapark se slanou vodou v ceně hotelu !, klub a program pro děti, odpolední klidné slunění na pláži nebo na velké terase s bazénem přímo u hotelu s AlI Incl nápoji a občerstvením z baru na bazénu, v tomto hotelu tradičně perfektní a pestrá kuchyně, přes den velmi vtipná volná zábava s animátory, večer výborná zábava v klubu Flamingo nebo venku v Arena Plaza, supermoderní noční diskotéka La Bamba v podzemí aquaparku s happy hour (zvenku zcela neslyšná!), bowling a další hry v zábavním centru....je toho mnoho na jeden týden, ale člověk si zde opravdu aktivně odpočne! Příště jedeme na dva týdny :) Letos jsme velmi ocenili možnost pohlídání dětí a programu pro děti od CK Fischer (Funtazie klub), i děti si to velmi oblíbily a pochvalovaly.

Ubytování  průměrně (4/5)

Sice starší, ale modernizovaný, velmi pěkný, vkusně zařízený a velmi čistý hotel. Veškeré služby perfektní. Modernizovaný nábytek a LCD TV na velkém pokoji. Velká terasa u pokoje. Všechny pokoje s výhledem na oceán.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Perfektní a velmi pestrá. Španělská kuchyně nemá chybu !

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Velmi příjemný a velmi ochotný. Úklid pokoje každý den vždy zcela bez připomínek.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Krásná přírodní pláž s tmavým jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, mající své neopakovatelné kouzlo. Jste na ní 2 minuty chůze z hotelu. Jen občas při přílivu trošku větší vlny, což je ale na druhou stranu zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Viz. předchozí komentář. Okolí je prostě báječné. Ocenili jsme neuvěřitelný noční i ranní klid. Na tom si Španělé dávají na Tauritu velmi záležet. Za zmínku ještě stojí fantastická botanická zahrada u tenisových kurtů nad hotelem.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem je : opět SUPER !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 13
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Gran Canaria - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání