Napsat recenzi

Úchvatná dovolená

Recenze hotelu Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel **** (Španělsko - Gran Canaria - Amadores)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 134x
Recenze se líbila: 242 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme si neskutečně užili. Nepřeberný výběr jídel a pití , usměvavý a ochotný personál a úžasní barmani na dolním bazéně - TOP : Luceinda , Daniel , Ramon , Cristine a Jesus …. a další :-)

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Luxusně velké pokoje , lehátka na velkém balkoně , Mé přání být v 1.linii a v 5.patře bylo splněno. Akorát poslední 2 dny nám paní uklízečka neuklidila , ale jelikož doma taky denně negruntuji , tak zas to tolik nevadilo :-)

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

KDYBYCH MOHLA DÁT VÍC HVĚZDIČEK , TAK TO UDĚLÁM !!! Tady nemám absolutně co vytknout !!! Na snídani smoothie , žádné sodobary , ale normální džusy v 5 l krabicích , filé v remuládě byly fantastické , kyselí sledi taktéž , na oběd a večeři si můžete vybrat pivo na čepu nebo v láhvi , žádné sudové víno , ale nalívají rovnou z láhve ( bílé , rosé , červené , šampus ) , šampaňské občas nachystané před vstupem do jídelny , každý den výběr alespoň ze dvou druhů ryb , potom různé dary moře , sushi - ujížděla jsem na krevetách a na tuňákové a sýrové pizze . Výborné pečené brambory ve slupce s jejich specialitou - omáčka Moya Roya . Manžel pro změnu na melounech a čerstvých ananasech. Vynikající oříšková, vanilková a čokoládová zmrzlina. Na barech koktejly z džusů , žádné náhrady sodobarem. Cola , Fanta , cokoliv jiného ve skle !!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Na recepci ochotný personál - pokud nějaké větě nerozumíte , řeknou Vám to jinak ...

Velký krásný pokoj s prostorným balkonem , kde na každém jsou lehátka , překrásný výhled na oceán. Můžete navštívit Thalasso terapii , někdo může mít již v ceně zájezdu.

Animátoři úžasní. Dopoledne jogy , aqua gym , roznášeli pohostění jako např. sushi , nealko drinky s ledovou tříští , ovoce napíchané na špejli....Odpoledne denně Bingo kde výhra byla láhev šampána. Každý večer hlavní program - vystoupení tanečníků , kouzelníci, zpěváci , hudebníci , prostě denně něco nového.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vzali jsme si plutve , brýle a šnorchly , ale nepoužili jsme. Pláže nás trochu zklamaly. U jedné kotvily lodě , ne moc a ne veliké , ale já toto nemusím a na druhé bylo dosti lidí. Tak jsme se vždy šli projít na pláž , okoupali se , zaplavali a za chvíli jsme se vraceli zpět k bazénu. Pláž od hotelu do 500 m, promenádou se dá na co koukat - po skalách se proháněly ještěrky :-) Za to předchozí : služby , jídlo , pití to stálo.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hezké procházky.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Maximální spokojenost !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Gran Canaria - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání