Napsat recenzi

Dovolená snů

Recenze hotelu Taro Beach Hotel SBH *** (Španělsko - Fuerteventura - Costa Calma)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 239x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 22
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Z hotelu na pláž Z hotelu na pláž
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Pláž a Taro Beach Pláž a Taro Beach
  • Písek na pláži Písek na pláži
  • Veverky na pláži Veverky na pláži
  • Park za hotelem Park za hotelem
  • Park za hotelem Park za hotelem
  • Z vyhlídky pár km od letoviska Z vyhlídky pár km od letoviska
  • Z vyhlídky pár km od letoviska Z vyhlídky pár km od letoviska
  • Pláž v Ajuy Pláž v Ajuy
  • Promenáda podél pořeží v Ajuy Promenáda podél pořeží v Ajuy
  • Jeskyně v Ajuy Jeskyně v Ajuy
  • Jeskyně v Ajuy Jeskyně v Ajuy
  • Pláž  v Morro Jable Pláž v Morro Jable
  • Pláž v Risco el Paso Pláž v Risco el Paso
  • Pláž v Risco el Paso Pláž v Risco el Paso
  • Pláž v Risco el Paso Pláž v Risco el Paso
  • Oasis park Oasis park
  • Oasis park Oasis park
  • Oasis park Oasis park
  • Oasis park Oasis park
  • Oasis park Oasis park

Luxusní pláž, luxusní oceán, luxusní hotel, ....... a vše co s tím souvisí. Naše nejlepší dovolená se synem. Vrátila bych se sem kdykoliv. Škoda, že dovolená vždy tak rychle uteče.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je krásný, v mírném kopci, což ale nevadilo. Všude ukazatele, není kam zabloudit i když se to prvně zdá. Prostory hotelu čisté, palmy, kaktusy,....nádhera, bylo stále co obdivovat. Pokoj čistý, denní úklid, milé uklízečky, trezor na pokoji, plně jsme ho využili. A ten výhled z balkonu, ÚCHVATNÝ pohled na oceán.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Není co vytknout. Všeho dost, cokoli došlo, stačilo jen naznačit a kuchaři během minutky doplnili. Čistá a prostorná místnost, příprava některých pokrmů přímo před zraky, personál co sbíral použité nádobí byl milý, některé to vyloženě bavilo což bylo příjemné i pro nás. Denně ryby, vepřové, kuřecí, veškeré přílohy včetně zeleniny. Oběd i večeře zmrzlina, večeře i čokoládová fontána. Snídaně šťáva z čerstvě vymačkaného ovoce, do 23:00 veškeré nápoje, bar u pláže v dostatečné vzdálenosti. Vždy jsme se najedli a to jsme si dávali větší porce než doma, nikdo po dovolené nepřibral, ba naopak, nebylo nám ani špatně ani žádné zažívací problémy jako třeba v Bulharsku, prostě i když jsme se málem přejídali, bylo vše v pořádku.

Večeře a páni dlouhé kalhoty a košile - i když byl u dveří zákaz krátkých kalhot, více jak 70% mužů to nedodržovalo a byla to škoda. Ale je to jejich svědomí. Můj muž to doržoval a i já se nastrojila a byl to hezký pocit, který kazili muži v odrbaných kraťasech a tričkách s komerčínimi obřími nápisy. Ono když již v propozicích je psáno o oblečení na večeři.....kdo by si nevzal sebou na dovolenou třeba kartáček na zuby?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Recepční milé, personál v pohodě, ze služeb jsme využili jen bazén, kulečník a syn Funtázia klub. Každý večer kulturní program.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Nejkrásnější co jsme kdy viděli!!!!! Moře čisté, průzračné, bez chaluh, bez medůz, sice chladné, ale i když nemám ráda studené moře, byla jsem tam skoro pořád, a najednou studená voda nevadila. Pláž čistá, uklízená, koše, našli se i neukáznění turisté, ale opravdu velmi, velmi málo. Krásný žlutý písek, ustupující vlny tvořili na pláži mramorový efekt jak se mísil bílý a černý písek. Příliv a odliv 2x denně, takže se neustále měnila šířka pláže (tuším o 7 metrů), což bylo příjemné, protože vlevo od hotelu se vždy po odlivu objevily velké lávové kameny plné mořského života. Vlevo od hotelu na skalách i pod na kamenech pouštní veverky, chodily i mezi lidi, syn je krmil z ruky, super zážitek. Dlouhé večerní procházky po pláži -NUTNOST!!!! :-)

Vítr foukal pár dní docela dost, ale byl příjemný, jinak by se nedalo ani vyjít na slunce. Dva poslední dny téměř žádný vítr, vzpomínali jsme na něj :-)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu velmi klidné, pár obchůdků, pár restaurací, když se vydáte vlevo od hotelu přes silnici, je zde nádherný něco jako park, který je plný palem, kaktusů, u nás by to byla super botanická zahrada, je zde klid a stín. A když přejdete ještě další silnici, dostanete se dalším parkem podél cesty k velkému supermarketu (asi 5 minut chůze), kde mají i takové ty upomínkové předměty (my dárečky vesměs koupili na letišti v bezcelní zóně, tam jich je moře). Za supermarketem je benzinka, dobré vědět při půjčení auta. Půjčili jsem si auto na jeden den, super zážitek, to musíte vidět. Na sever od hotelu pár km úžasná vyhlídka na ostrov, pak městečko Ajuy s černým pískem na pláži a s promenádou kolem skalnatého pobřeží (nutná pevná obuv), na konci jsou velké jeskyně, úchvatná podívaná. Také město Morro Jable je úžasné, je zde pláž jako v Karibiku, sice moc lidí, ale stojí to za to se aspoň podívat. Pak pláž Jandia Risco el Paso, která je sice určena především pro výuku windsurfingu, ale lze se zde i koupat, tak obří pláž jsem neviděla, překrásný písek a oceán, krásné vlny.

Návštěva Oasis parku je přímo neuvěřitelná. Je to napůl ZOO a botanická zahrada plná kaktusů, palem, překrásný výběh pro žirafy, ...to se musí vidět, psát by se dalo o tom mnoho :-)

Půjčení auta v pohodě, benzín za 1,1 Euro, silnice oproti našim úchvatné, málo aut mimo letoviska, pár silnic, není kde zabloudit a projížďka je to úžasná, DOPORUČUJI :-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nádhera, paráda,....úchvatné prostředí a vše co s dovolenou souviselo, za ty peníze to určitě stálo. Vrátila bych se a to HNED :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fuerteventura - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání