Napsat recenzi

Dovolená ve vlnách atlantiku

Recenze hotelu RIU Oliva Beach Resort *** (Španělsko - Fuerteventura - Corralejo)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 283x
Recenze se líbila: 139 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Terasea hotelu Terasea hotelu
  • Corralejo Corralejo
  • Ostrůvek Lobos Ostrůvek Lobos
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Zoologická zahrada Zoologická zahrada

Protože jsme se chtěli vykoupat v nepřelidněném místě na krásné pláži, zvolili jsem tento hotel a nelitujeme.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotelová budova je starší, vybavena starším nábytkem, ale to není naše priorita, tak jsme byli spokojeni - zdi dobře tlumí hluk, všude v hotelu je nádherný klid, kromě pokojů nad barem, kde každý večer hraje živá kapela. Velká přednost hotelu jsou venkovní terasy, s vyhlídkami moře - v podstatě by člověk mohl celý týden sedět na terase a jen koukat na moře a měl by zážitek.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava skvělá, hodně hlavních jídel na výběr, k tomu velký salátový bar, pizzy, sýrové a salámové mísy, burgery, ovocný bar, zákusky, zmrzliny, velká pestrost. Nápoje téměř celý den k dispozici v samoobslužném baru - včetně výborného piva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jediná nevýhoda hotelu je wifi funkční pouze na recepci, ale nakonec to nevadilo, udělali jsme si digitální detox. Personál velmi příjemný a ochotný. Teď v září 2021 ve vnitřních prostorách hotelu nutnost proticovidových respirátorů, stačí i roušky, venku se nenosí.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Nádherná nepřelidněná pláž. Vlny velké, je dobré zeptat se plavčíka, kam se chodit koupat, v některých místech jsou větší proudy - na pláži funguje pobřežní hlídka, která případné nešťastníky tahá z vody, takže se není třeba bát.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel jsme vybrali proto, že jsme se nechtěli ubytovávat v hotelech natěsnaných na sebe ve městě, které je poněkud hlučnější - v okolí hotelu je klid a hezká příroda - je to polopoušť - a hlavně překrásné moře střídající během dne snad všechny druhy modré barvy. Do Corraleja jsme zajeli za 7 Euro taxíkem. Do města jede i bus, zastávka 5 minut chůze. Bankomat ATM je 5 minut od hotelu u autobusové zastávky. Autobusem i taxíkem se dá dostat do ostatních míst na ostrově, personál vám poradí. Pestrá nabídka výletů od cestovky *** i od místních prodejců výletů.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Skvělé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fuerteventura - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání