Napsat recenzi

Dovolená v Andalusii

Recenze hotelu Playasol Aquapark & Spa Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Roquetas de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 224 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý hotel kousek od pláže s výbornými službami v Roquetas de Mar.

Ubytování  průměrně (4/5)

Měli jsme pokoj v 6.patře s krásným výhledem na moře, s terasou. Koupelna s oknem, vanou, ve většině ostatnich pokojů okno v koupelně není. Koupelna by potřebovala generální opravu. Každý den pokoj pečlivě uklizen. Na pokoji TV, wifi, mala lednička. V hotelu byli ubytováni většinou Španělé, pak Češi, Slovaci a Poláci.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

All inclusive - k dispozici jidla po celý den, k dispozici ryby, zelenina, ruzna masa, ovoce, zmrzlina, zakusky. Vše velmi chutné. Chyběl nám větší výběr paprik a oliv. Dostatek personalu při uklízení stolu a pro objednavky pití. V ramci AI možné využít světových značek alkoholu. V ceně AI nejsou míchane nápoje. Pri každé objednávce je nutné předložit kartu od pokoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

K dispozici 2 bazény a 5 toboganu. V bazénu hloubka pouze 120cm vody, 2.bazen s teplejší vodou. Není moc vhodné pro plavce. Lehátka u bazénu k dispozici od 10 hod. K dispozici posilovna, hraci koutek, minigolf, klubík pro děti. V celém areálu hotelu udržována čistota.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hruby písek, lehátka za poplatek 3-4EUR za osobu. Moře čisté, většinou velké vlny, které přinesly větší množství řas. Pláže vždy ráno uklizeny. Jedná se o veřejnou pláž, kterou hojně navštěvují Španělští obyvatelé.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu krásná promenada, která má 16km a vede až do Almerie. Možnost půjčení kol, elektrokolobezek, atd. V okoli spoustu krámků se stejným sortimentem. Je zde i malý obchod Spar, bankomaty v blízkosti hotelu. Doporučuji navštívit mistni trh v Roquetas, který je každý čtvrtek, bus stoji 1,35Eur.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

S dovolenou jsme velmi spokojeni, kvalitní služby hotelu, čistota. Příjemná destinace pro odpočinkovou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání