Napsat recenzi

absolutni katastrofa

Recenze hotelu Best Mojacar Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Mojácar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 218x
Recenze se líbila: 328 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto ze je hotel se 4*??? Ani omylem. Naposled. Zaplatili jsme skoro 60 tis za all inclusive ,kvuli drinkum aby jsme je meli v cene,vedet ze drinky se dostavaji do pitomych kelimku umelych a jeste to maji dopredu namichany ,takze hruza a zadna ozdoba nic jim nerika. Hlavne ze na obrazku to tak maji.Ze pina co tu davaji hotova katastrofa a samozrejme margarita a podobne drinky to.uz si musime platit. Fakt ulet. Jidlo hruza. Maso vysusene gumove.neumi to pripravovat. Ryby horke ,maly vyber jidel,moc zeleniny a jidel a priloh a masa a ryb hrozne malo. Ovoce jen banany ,melouny a pomerance ,zadny hrozen,jahody nic ... furt to same ... dezerty furt dokola zadna novinka . Jak cedok krasne pise pisecne plaze ,pekne koupani tak to ani omylem. Leda hovno. Dvoumetrove vlny ze se tu ani jeden den neda koupat. CK lze a obelhava klienty.uz nikdy si nevezmu dovolenou od *****!! Dali jsme 60 tis za to aby sme tu byli u bazenu,to sme mohli zustat doma u bazenu. Piscite plaze vubec ,male kaminecky ,ktere sem vysypavala z podprsenky jeste 3 dni po te. Hotel hruza. Typuju tento hotel tak na 2 hvezdy. V prubehu dne snack obcerstveni katastrofa,meli jsme na vyber suchou bulku s masem ,to ma byt jako hamburger?? Nebo dalsi moznost je pizza ,spise jen testo s jednim kouskem parku nebo fazoli ,pripada mi to ze tam daji co zbyde z veceri. Nebo suchou buchtu obycejnou bez naplne. Zabava vecerni katastrofa. Personal neprijemny. Nekteri ani nepozdravi... vzali jsme si veci na potapeni a ani neni moznost. Vyhozenych 60 tis. Hlavne ty drinky nas I nastvali,stalo nas to priplatek 5000 ,vedet ze to bude takove tak si to ani nezaplatime. Proste jedna velka katastrofa. Cedok zklamal na plne care. Kdokoliv budete chtit dovolenou od cedoku,opravdu to zvazte ,co pisi nic neni pravda !!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje pekne to je tak jediny.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Maly vyber jidel,maso neumi pripravovat,vysusene ,gumove ,hruza

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokojska nam jednou ani nevymenila rucniky ,nejen nam ,ale I dalsim cechum co tu s nami byli,take nevymenene. V baru mate dve deci coli 2x a jednu vodu ,to uz nedoplnuji jedine ze si to zaplatime. Aby se nepredali. Nekteri z personalu ani neumi zdravit.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Plaz neni pisecna ale kamenita az o kus dal je trochu pisecna ,more strasny. Tak pro surfare. Vlny takove velke ze se neokoupete. Strasny.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Nuda. Nikde nic. Za vsim jsme museli cestovat. Protoze zabava na hotelu strasna.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Katastrofa.jeden velky omyl. Hruza ,typuju tento hotel tak na 2 hvezdy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání