Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Vik Gran Hotel Costa del Sol **** (Španělsko - Andalusie - Cala de Mijas)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 355x
Recenze se líbila: 138 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pohled zezadu Pohled zezadu
  • Pohled zepředu Pohled zepředu
  • Brouzdaliště Brouzdaliště
  • Výhled zepředu Výhled zepředu

Dovolená v gran hotelu Vik byla naší první dovolenou ve Španělsku. Očekávali jsme, že za ty peníze si užijeme alespoň krásné pláže a moře, ale bohužel, nejen pláže nás zklamaly.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje jsou již viditelně opotřebované, od nábytku, podlah až ke dveřím balkonu, které nešly ani úplně uzavřít.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Za týden pobytu stále se opakující sortiment jídel. Jeden sýr v nabídce. Na láhev s vodou bylo potřeba nadiktovat číslo pokoje, zřejmě v all inclusive nejdražší položka… během obědů a večeří nebyla možnost si udělat kafe, byl záměrně vypnutý automat a na kafe se muselo jít na bar u bazénu. Bar v hotelu kvůli covidu nefungoval, ale když se u bazénu konala show pro Španěly, tak najednou mohl fungovat, ale s tím rozdílem, že venkovní bar nebylo možné v all inclusive využívat, protože byl pouze pro platící… takže kdykoliv jste během show chtěli jít pro drink, tak jste museli dovnitř hotelu a nemohli jste na bar 10 metrů za vámi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

S personálem ve školní jídelně - pardon hotelové restauraci - bylo těžké se domluvit anglicky, mluvilo se tu výhradně španělsky, většina hostů byla španělské národnosti. Nijak milý a úslužný teda nebyli a spíš si tak člověk přišel na obtíž, ikdyž nic nechtěl. Stály se dlouhé fronty na jídlo, asi kvůli covidu… Jednou jsme za celý týden sehnali místo na lehátku u bazénu, klasická osušková rezervace, ikdyž to bylo výslovně zakázané, to se nekontrolovalo.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Asi největší zklamání. Z pláže před hotelem výhled na kachňák vedle hotelu. Lepší jít na jinou veřejnou pláž. Jinak moře špinavé(plasty, klacíky od nanuků, řasy a jakási pěna, peří racků), obden medúzy a víc než koupajících se tu bylo dětí se síťkama na lovení medúz. Pláž v podobném duchu co moře, ale to ještě šlo. Přístup do moře dobrý.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Kachní kanál z jedné strany hotelu a druhá strana směrem na bazén a vstup do hotelu(rušno). Prý jsme měli pokoj s bočním výhledem na moře…já teda moře neviděl ani když jsem se vyklonil z balkónu. Jinak hotel a okolí nebylo na můj vkus a zkušenost moc hezké, chudé na zeleň, samý beton a dlažby. Hotely v okolí úplně jiného rázu, my jsme byli spíš v takové bytovce mezi hotely.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Tak 3 hvězdy. Na to jak je Andalusie vyhlášená, tak lituji peněz a jsem zklamaný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

JIŘINA BUKVICOVÁ: katastrofa, právě jsme se vrátili. A už nikdy vice - 13. 9. 2022 5:10

ŠPINAVÉ NÁDOBÍ,POKOJE SE UKLÍZÍ ASI JEN NA POŽÁDÁNÍ, PYTLE NA ODPAD A TOAL.PAPÍR JSME SI VZALI Z VOZÍKŮ NA CHODBĚ JINAK TO NEŠLO, NA RECEPCI AROGANCE NA VŠE. BAZÉNEK PRO MIMINA A S 1 TOALETOU ŠPINAVOU NEUSTÁLE. NO ZA TY PENÍZE OPRAVDU NEEEE reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání