Napsat recenzi

konec června začátek červenec 2017

Recenze hotelu Alegria Portomagno Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Aguadulce)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 253x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

celkový dojem-bary a restaurace v hotelu nemuzu si stěžovat ve všem mi vyšli vstříc ale uklid pokoje pod posteli vubec a podlaha jenom tak ošuchaná .koupelna a výměna ručníku dobrá ručníky hodte na zem pokud chcete výměnu ale všechno nikdy neni ok celkově bych tu někdy zase jel....1...5---celkově 4-takže doporučuji..

Ubytování  průměrně (3,2/5)

skvélé

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

snídaně mezi 8-1030--obědy 13.00-15.30-večeře 20.00-22.30---doporučuji chodit do 30 minut po otevření a to snídani i obědu a večeří později už zaplněno a zbytečně se vyhybat druhým-což jsou španělé kteří jsou zvyklí chodit ke konci.rusové a ukrajinci sme neviděli ani jednoho sem tam pražák brnák ostravák a slovák takže v klidu. jinak samí španělé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

vybavení služby a hotel skvělé--u bazénu bar otevřeno od 10.30 to samé u recepce hlavní bar .bar s animačními pořady pro děti od 22.00 do 24.00 nojono baví se do rána ale mimo hotel.když sedíte u baru v hotelu do sklenic ruzné druhy kokejlu alko či nealkoi několik druhu káv takže si zkuste kafe bon bon nebo konleche doporučuji tu první s mkondenzovanym slazenym mlékem zvlášt na tácku dává se do skla samozřejmě pivo víno alko nealko

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

dobré- na pláži není bar ani slunečníky a lehátka pouze za poplatek 8 euro pro dva se slunečníkem voda do moře po 5 metrech už hloubka.stačí si koupit slunečník asi10až 12 euro.pití sme si nosili na pláž aji koktejli nechejte si to nalít do plastových kelímku a jděte s tím no rmálně na pláž a ten poté vyhodte nebo doneste spět .po celou dobu jsme s tí mneměli problém

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

skvělé

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

skvělý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání