Napsat recenzi

Slovinsko-Villy Thalasso Strunjan

Recenze hotelu Vily Thalasso Terme Krka *** (Slovinsko - Obala in Kras - Strunjan)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 30x
Recenze se líbila: 290 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt ve Strunjanu byl pěkný.Moře a okolí hotelu upravené.Polopenze v hotelu Svoboda uspokojivá.Celý komplex je využit hlavně pro pacienty s pohyb.problémy- takže hlavně starší klientela.

Ubytování  průměrně (4/5)

Malá chatička s jedním pokojem a příslušenstvím lokalizována v borovém háji.

Velmi dobrá postel a perfektně fungující Wi-Fi.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Polopenze v hotelu Svoboda byla přizpůsobená pro starší klientelu a asi byla i dietní.

Našim dětem tam moc nechutnalo.K snídani připravovali palačinky a nebo vajička (volské oko).K večeři bylo možnost objednat na pití minerálku,ale byla celekm drahá - 1 l za 4,60 EUR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu bylo parkoviště zdarma se stíněním.V hotelu Svoboda byl i bazém se slanou vodou.Personál byl v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu bylo čisté.Pláž byla zhruba 300 m vzdálená.Nedaleko byl i Mesiční záliv (vysoký útes nad mořem).Do Piranu to bylo pár kilometrů.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pobyt mohu doporučit,ale zvažte Vaše priority.Ubytování je vhodné pro starší klientelu,nejlépe bez dětí.Pobytové taxy ve Slovinsku jsou všeobecně nesmyslně vysoké (2,50 EUR/den) a cenová úroveň se hodně blíží Itálii a nebo Rakousku

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obala in Kras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání