Napsat recenzi

páčilo sa nám veľmi

Recenze hotelu Penzion Kalinka (Slovensko - Západní Slovensko - Partizánske)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 289x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

chodievame často,každý rok do kalinky aj s deťmi,starými rodičmi.nájdeme tam vždy príjemný relax,termálnu vodičku,milé recepčné,v kuchyni dávajú priam obrovské porcie,ceny nie sú vysoké,vstup do wellnes celodenne6eur jedlo,pitie k bazénu,perfektná masáž,odporúčame,som stály zákazník

Ubytování  průměrně (2,2/5)

izby čisté,pekne zariadené,dalo sa..vybavenie kúpeľňa,wc,tv,satelit,trochu vrzgala postel

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

obrovsské porcie,jedlo chutné,čerstvé,cena prijateľná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

baby na recepcii milé,zlaté,usmievavé,ochotné poradiť,masérka zhovorčivá,masáž mi veľmi pomohla pri mojich neustálych obtiažach

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

no dalo sa..

Celkový dojem  průměrně (2/5)

radi sa sem vraciame,nakoľko je tam ticho a pokoj od sveta,odporúčam,príjemne a lacno

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

nataša: reakcia - 5. 9. 2012 13:32

V Kalinke sme boli ako hostia na svadbe, po ktorej nás neočakávane bez problémov ubytovali. Izby boli primerané, na malý penzión slušne zariadené. Izby aj chodby boli čisté, personál veľmi milí a ochotní, počas celej noci. Obsluha rýchla a bez problémov. Využili sme tiež wellness a masáže za veľmi nízke ceny. Jedniné, čo by sme vytkli, je úprava okolia. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání