Napsat recenzi

Víkendový pobyt!!!

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 366x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jen jedno slovo - SUPER! Popis viz. níže.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování je sice prosté, ale vyhovující pro všechny. Recenze typu 60-léta, nejsou namístě!!! Bojnice jsou tak krásné, že trávit čas v hotelu a nadávat na nevybavenost, neustále si stěžovat - doporučuji seďte doma a nejezděte nikam. Doma máte vybaveno k obrazu svému, ale tady jsou podmínky dané - zázemí střechy nad hlavou, teplo, tekoucí teplá voda... postačující.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Snídaně super - některé předešlé recenze jsou úplně hloupé. Takový výběr který byl, musí uspokojit každého!!! Nedovedu si představit přípravu takové snídaně doma - uspokojit chutě všech členů domácnosti. Můj názor je vydávat snídaně už od 7 hodin. Pobyt jsem nepořizovala abych spala do 9 hod. a poté peskovala personál...že není to či ono...Večeře také super, výběr z pěti jídel je postačující - množství taktéž. Obsluhující personál zaslouží pochvalu !!! Nároční samozřejmně spokojení nebudou nikdy, ale výstřelky typu - pití - k večeři voda s citrónem, či točené a ne lahvové pivo a jiné požadavky, jsou nadstandart a tudíž za ten si musí připlatit. V období od 21.02. do23.02.2014 personál na 1***.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Skoro vše uvedeno již výše, ale vše pouze pro personál!!! Recenze typu - majitel, nemohu posoudit, ale je pravda že určitá osoba - možná pan provozní, byla dost nepříjemná a vůči personálu hulvátská!!! Předpokládám, že to pan majitel nebyl...Jen bych doporučila, aby provozní věci byly řešeny někde mimo návštěvní zónu.Byla bych moc ráda kdyby tuto recenzi četl i pan majitel a potvrdil že to opravdu nebyl on.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,6/5)

Nemohu posoudit počasí bylo spíše jarní.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Bezprostřední okolí hotelu, není špatné. ALE... Jsem kuřák, takže kouření před hlavním vchodem do hotelu nebylo moc příjemné, styděla jsem se... a to jsem silný kuřák - bohužel...Celý hotel je nekuřácký, ale má opravdu dost prostoru na to, aby se nějaký ten koutek našel a nám hříšníkům ulevil. Určitě by bylo i ku prospěchu majiteli hotelu, jelikož by každý kuřák poseděl déle a ne na sucho... Vzdálenější okolí je naprosto katastrofa... všude plastové láhve, neupraveno, ale to je jarní - skorojarní osud. Neřešila jsem vlastníky pozemků přilehlých.Takže nevím kdo odpovídá za stávající stav.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Přes výše uvedené, ale ne zásadní ohodnocení - jak kdysi dávno uvedeno - JÁ SE JEDNOU VRÁTÍM...Foto bych velice ráda vložila, ale tak jak jsme byli spokojeni - byl by název - Vyvržený vorvaň - na posteli, Snídaně v trávě, Když muž se ženou snídá.....Bohužel jsou osobní ...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání