Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 506x
Recenze se líbila: 544 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Upozorňuji, že jsme průměrně nároční klienti, kteří vědí co můžou za své peníze očekávat. Nuže za ty prachy co jsme za pobyt s polopenzí přes slevový portál dali to bylo NAPROSTO v pohodě. Snad jen ten dědula co je asi provozní hotelu, tak ten byl protivný už od prvního okamžiku. Žádný konflikt jsem s ním neměli, ale prostě nám vadil tím jak se choval (uřvaný majitel zeměkoule). O jeho chování k personálu se ani nebavím.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Hotel je klasický panelák z osumdesátých let, žádný velký luxus, ale na druhou stranu ani nic odpudivého. Je pravdou, že vzhledem k tomu že se zde moc nemodernizovalo, tak působí dost ošuntěle, ale bylo tam čisto a klid. A stejně tam člověk jenom přespí a celý den je naložený v teplé minerálce :-D

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Opět podotýkám, za ty prachy úplně v pohodě. Snídaně prostě bufet (míchané vajíčka, párky, klobásy, šunka, sýr, salám, vánočka, máslo, džem, med, čaj, káva, mléko, cornflakes a nějaké ty čokoládové kuličky :-)). Škoda jen, že každý den to samé. Večeře vždy výběr ze dvou jídel. Porce naprosto dostatečné. Za pití při večeři si doplácíte. Ceny však v pohodě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Na hotelu je k využití výřivka a masáže. Na to jsme se jim vyprdli, protože za stejnou cenu to pořídíte v lázních hned pod hotelem v hezčím prostředí a domnívám se že profesionálněji. Navíc ty termální bazény v Mieru s různýma tryskama a bublifukama jsou lepší než celá výřivka na hotelu a za stejnou cenu.

Na personál s výjimkou pana provozního nemohu říct jedinou výtku. Byli příjemní a v pohodě. Zvláště paní co servírovala večeře byla supr, příjemná , usměvavá, rychlá. A to nekecám.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu je moc pěkně upraveno. Tím nemyslím to bezprostřední okolí hotelu, to je nic moc, ale jakmile sejdete 50 m z kopce k lázním, tak tam je to moc příjemné. Navíc Bojnice jsou fakt hezké městečko, zámek je krásný, na kolonádě je spousta hospůdek a kavárniček. Takové malé, všude blízko a příjemné.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Klidně bych tam vydržel ještě pár dní. Pokud chcete levné nenáročné ubytování, tak do toho..

Docela jsem nechápal některé negativní recenze k tomuto hotelu, přijde mi to jako by chtěl někdo záměrně srovnávat drahé luxusní resorty s tímto levným turistickým hotýlkem. Ale každý má asi jiné nároky. Z mého pohledu jsem neměl při pobytu žádný negativní zážitek (krom pana vedůcího) a klidně bych tam jel znova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání