Napsat recenzi

Spokojenost -:)

Recenze hotelu Relax Hotel Eufória *** (Slovensko - Východní Slovensko - Nová Lesná)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Užili jsme si pěkných 5 dnů v tomto objektu, nedaleko Vysokých Tater, s úžasným výhledem přímo na Lomnický štít, Slavkovský štít, Gerlachovský štít a další...

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování nebylo špatné. Jediné co nám vadilo, byla vrzající postel a z matrací byly cítit péra.Když jsme žádali výměnu, bylo nám řečeno, že náhradní matrace nejsou k dispozici, ale poskytli nám deky a tak byl tento problém lehce potlačen -:). Koupelna čistá, sice menší, ale kdo není náročný, dostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme polopenzi. Snídaně (7:00-9:00) formou bufetu (vajíčka na vícero způsobů, párky, pomazánky, ovoce-zelenina, sladké pečivo apod.), jídlo doplňováno. Večeře (18:00-20:00) - výběr ze tří chodů, polévka a zákusek., vše navíc chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel působí příjemně, čistě. Personál ochotný a vstřícný. Jediné, co mohu vytknout, je WIFI, kde signál lze chytnout pouze v restauraci, na pokoji nikoli. Dále omezenost televizních programů na pokoji (pouze 6 slovenských programů) - v době pořádání MS ve fotbale nám chyběl sportovní kanál.

Pokoj denně uklízen (sice nebyla denní výměna ručníků, jak by si možná někdo přál, ale na těch pár dní dva ručníky na osobu bohatě stačí, stejně jako doma).

Možná by nebyla špatná chladnička na pokoji.

V objektu je pěkná sauna. V recepci se vede pořadník a lze si zamluvit konkrétní hodinu pouze pro sebe resp. pro pár.

Dále je v objektu pěkná posilovna. V případě špatného počasí lze využít a tělo protáhnout.

Lze si připlatit masáž, ale v tomto případě nemůžu hodnotit - nevyužili jsme.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,2/5)

V plánu jsme měli vystoupat nějaký ten vrchol Vysokých Tater. Výborné je, že okolní štíty jsou nadohled a lze si vybrat, odkud a kam vyrazit, vše do pár kilometrů. Měli jsme štěstí na počasí a tak výhled z vrcholků byl a je nezapomenutelný!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je na kraji obce, parkoviště v ceně, okolí udržované, k hotelu patří tenisový kurt, venkovní posezení apod. Nejvíce jsme oceňovali výhled na Tatry z restaurace! K restauraci patří tzv. zimní terasa určená pro kuřáky, prosklená a od restaurace (nekuřácké) oddělena. Nedaleko město Poprad, kde se nachází Aqua city s dostatečným počtem atrakcí, bazénů a hlavně s termální vodou. Díky ubytování v tomto hotelu byla 15% sleva na vstup do tohoto areálu. Recepce vydala proti podpisu kartičku na uplatnění této slevy. K jedné kartě lze slevu využit pro 4 osoby.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pobyt jsme si koupili na slevovém portálu a byli jsme maximálně spokojeni,tedy až na proležené matrace, vrzající postel a absence signálu WIFI na pokoji. Náš cíl však byl turistický výstup na vrcholky Tater a hotel jsme využili hlavně na přespání v blízkém okolí s poskytnutím stravy, což bylo maximálně splněno. A protože nejsme nároční, hotel splnil naše požadavky nad rámec našich představ!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání