Napsat recenzi

Super pobyt v termálech

Recenze hotelu Holiday Village Tatralandia *** (Slovensko - Střední Slovensko - Liptovský Mikuláš)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 70x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dostali jsme prima tip, a děkujeme za něj.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytováni jsme byli v apartmánech DE LUX, které jsou v létě kompletně po rekonstrukci. Nádherné, čisté a útulné prostředí, vonící novotou. Dole předsíňka, obýváček s kuch.koutem, soc.zařízení. V patře ložnice se čtyřmi lůžky. Dost místa pro všechny a přitom jste pořád pohromadě.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

V apartmánech si lze vařit, menší vybavení najdete v kuchyňce. My doporučujeme dokoupit stravu, chodí se do centrální budovy, kde je restaurace a lobby bar. Skvělá kuchyně, moře jídla. Podle počtu ubytovaných je stravování formou bufetu (snídaně) či výběrem ze třech menu (večeře). I tak je jídla tolik, že nelze všechno ani sníst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Všichni jsou moc milí, všechno trpělivě vysvětlí. Na recepci Vás zahrnou mnoha informacemi, jedná se ale o důležité věci týkající se pobytu. Za nás velká pochvala na recepci, panu barmanovi, ale i ženské v shopu byly fajn.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Sice to na lyže ještě nebylo, ale podívali jsme se na Jasnou, Chopok a pravda je, že na sníh už jsou vesměs připraveni.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Tak tady hraje prim hlavně aquapark Tatralandia, kvůli němuž jsme i my přijeli. A byli jsme velice mile překvapeni. I když je po sezoně, otevřeno bylo část bazénů a tobogánů, užívali jsme si teplé vody celé dny. Venkovní termální bazény (34-42°C) neměly chybu, ohřívané vnitřní s čirou vodou uvnitř byly taky fajn. Pro děti skvělé zázemí, zvlášť odpočívárny pro mimina. Víkendové pirátské animace s kostlivci pobavili všechny věkové kategorie, drinky na baru přímo ze slaných bazénů měly také své kouzlo. Není co vytknout.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

V létě to musí být trochu masakr, ale zase je areál obrovský, takže se snad lidičky ztratí. My jsme byli moc spokojení a určitě přijedeme zase. Vždyť termály na podzim mají své největší kouzlo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání