Napsat recenzi

Hotel Thermal ve Štúrovu příště již ne

Recenze hotelu Hotel Thermal *** (Slovensko - Jižní Slovensko - Štúrovo)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 731x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel jsme navštívili jako hoteloví hosté na dvě noci. Rezervovaný pokoj nebyl připraven, uklízečky začali běhat až při důrazné intervenci na recepci. Při předání pokoje jsem zjistil ulomené dvířka od sprchy, ty na žádost byly provizorně opraveny.Hotel si zcela jistě nezaslouží ani 3 hvězdičky, je to v nejlepším případě průměrná ubytovna.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj vybaven levnou klimatizační jednotkou- ta ku podivu byla funkční. Nábytek značně opotřebený, matrace doporučuji neprohlížet pod povlečením jsou špinavé, slabší povahy by na ně svá těla neuložily. Koberce jsou rovněž velmi špinavé a zanedbané. V době pobytu uklízečky vysypaly pouze koše. Za dveřmi a v částech místnosti, které tzv. nejsou vidět se neuklízelo snad nikdy.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Hotel nemá restauraci, kde by si hoteloví hosté pokud nepřistoupí na polopenze, či plné penze, mohli objednat z jídelního lístku. Vyzkoušeli jsme nabídnuté menu na terase ,a to jsme hodnotili vcelku kladně. Restaurační personál byl úslužný.

Hotelové snídaně byly na průměrné úrovni, velmi malá nabídka nápojů, nealkoholické nápoje zcela nevychlazené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,2/5)

K mému dalšímu překvapení jsem zjistil, že hotel nemá vyčleněnu parkovací kapacitu před hotelem. Přijedete a zcela jistě v sezónu nezaparkujete. Úplatné parkování za zcela nepřiměřenou cenu je nabízeno někde uvnitř samotného areálu.

Personál na recepci neochotný . Manažerka hotelu nám vzkázala, pokud jsme s něčím nespokojeni, že nám vrací peníze, ať odjedeme.

Z hotelu nelze přímo procházet do areálu koupaliště, hoteloví hosté musí jako všichni ostatní projít elektronickým vstupním koridorem. Na koupališti má každý pokoj vyčleněny dvě lehátka a slunečník v přesně vymezeném místě. Neexistuje tedy volba vybrat si vhodné místo pro odpočinek dle svého rozhodnutí.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Zcela jistě stojí za to navštívit sousední maďarskou Esztergom, která je starobylá a na rozdíl od Štůrova, velmi pěkná a upravená.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Cena za poskytované služby je naprosto nepřiměřená. Termální koupaliště je doslova přecpáno rekreanty Managmentu hotelu bych doporučil vycestovat pár kilometrů ke svým maďarským kolegům, kteří by je poučili , jak se mají chovat k hostům, jejichž prostřednictvím získávají obživu.

Slovensko je země, kterou má naše rodina velmi ráda a často ji navštěvuje, ale zážitky z hotelu Thermal ve Štúrovu byly tak silné, že jsme rozhodnuti tuto destinaci do budoucna již nikdy nevyhledávat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Ivana Esterová: Jiný hotel - 25. 7. 2018 7:42

Tak to jsme navštívili asi jiný hotel. Jaj-já bych vás pakovala hned, být paní manažerkou. Jste typický brbloun. Za nás všecko supr a to jsme byli ubytování v červenci. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jižní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání