Napsat recenzi

Penzion Grófka: Rekreační pobyt 3 noci ** pro 2 osoby 26.6.2015 - 29.6.2015

Recenze hotelu Penzion Grófka (Slovensko - Jižní Slovensko - Podhájska)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 234x
Recenze se líbila: 393 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená odpovídala tomu, co jsme očekávali. Penzion Grófka je vzdálen 1,5 km od vstupní brány do termálních lázní. Vzdálenost změřena tachometrem, protože jsme tam jezdili autem. Parkování u termálních lázní za 1,8 - 2 E. Vstup do termálních lázní 6 E/1 os/den. Komplex Podhájska je velký. V pravé části: 1 termální bazén s vodou okolo 38°C, 1 se studenou vodou a 1 pro děti. V levé části 2 termální bazény s vodou okolo 38°C a 6 bazénů s různou hloubkou, z toho 2 vysloveně na plavání a ostatní pro děti (z toho jeden s menším tobogáem). Za zmínku stojí nově postavený velký tobogán, který otevírali až po našem odjezdu tj. začátkem července 2015. Je zde také wellness centrum, které jsme nenavštívili. Je zde velké množství stánků a restaurací, ve kterých jsme se stravovali. Lázně otevřené od 9.00 do 19.00 hod., kromě pondělí, kdy otvírali až ve 13.00 hod. Co se počasí týká, bylo v době naší dovolené cca 25°C, oblačno, někdy až zataženo a co nechápu, přesto jsme se opálili až spálili.

Ubytování  průměrně (4/5)

Byli jsme ubytováni v přední části (dle našeho požadavku při objednání zájezdu) penziónu Grófka. V přední části proto, abychom měli společnou kuchyňku i jídelnu, kde se podávali snídaně pod jednou střechou. Pokoj malý, ale pečlivě uklizen. Je zde menší dvoulůžko,stolek s 2 židlemi, skříň, varná konev, 4 skleničky, malá lednička a TV. Na pokoji je samostatné WC se sprchou. Pokoj jsme využili pouze na přespání. Ve společné kuchyňce, kterou jsme ale nevyužili, je jednoplotýnkový vařič, nádobí, lednice.

Nedaleko penziónu Grófka je železniční trať, takže slyšíte každý vlak. Nejezdilo jich ale zas až tolik, takže žádná tragédie.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Pobyt jsme měli se snídaní. Střídal se sýr, salám, marmeláda, jogurt, někdy i trochu zeleniny. Pečiva kolik kdo chtěl. K pití čaj. Jsme nenároční, takže nám to stačilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Majitel i paní velice vstřícní a ochotní.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Termální lázně Podhájska byly fajn a rádi se sem vrátíme. Jen lehátek u bazénů bylo nedostatečné množství, kdo nepřišel hned ráno a nezabral je, měl prostě smůlu, což byl náš případ. Doporučuji vzít si s sebou vlastní lehátko, pokud nechcete ležet na betonu ev. na trávě pod stromy.

Obsazenost termálních lázní koncem června přiměřená, ale v hlavní sezóně, dle mého názoru, tu musí být narváno.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Penzion Grófka je téměř na konci vesnice, Nejbližšší restaurace cca 500 m od ubytování.

Termální lázně jsou 1,5 km od penzionu Grófka.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Byli jsme spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jižní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání