Napsat recenzi

Katastrofálně neschopný personál !!!!!

Recenze hotelu Hotel Sun **** (Slovensko - Bratislava a okolí - Senec)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 145x
Recenze se líbila: 373 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se všude prezentuje jako nejluxusnější v bratislavském kraji... v tomto případě mám tedy pocit, že občané Slovenské Republiky v životě nepřekročili Dunaj, natož aby zavítali do civilizovaného světa. Vybavení hotelu se na oko svým leskem prezentuje docela honosně, avšak po bližším kontaktu pochopíte, že tady platí pravidlo kdy si majitel vyžaduje zaplatit za h***o zlatem. Již po příjezdu vám vyletí tlak o 100%, když zjistíte, že za 2500,- na noc, které jste si zaplatili za pokoj objednaný 4!!! měsíce dopředu dostanete přidělený zcela jiný pokoj se slovy: "Už máme všetky izby obsadené" ?!?!?! Po příchodu na vyhádaný "Deluxe" pokoj otevřete ledničku, ve které je samozřejmě i 250ml voda za poplatek 4€. Hned po první noci nemůžete téměř vstát z postele, jelikož za sebou máte pár hodin spánku v lavoru, místo matračky... pokud vůbec usnete, jelikož vám pod okny do ranních hodin duní hudba z místní zábavy.. což bych vůbec nezmiňovala, pokud by se hotel neprezentoval jako "oáza relaxu s wellnes", o kterém si můžete nechat také jen zdát, když Vám za krkem v bazénu cca 7x3 m řve asi 7 děcek, které dle mého názoru do wellness rozhodně nepatří (natož když je naproti přes cestu od hotelu aquapark). Ze tří saun funguje jedna a druhá napůl.. ve vířivce po druhém dni voda zapáchá a personál místo výměny vody raději otevře všechny okna do průvanu a zapálí vonné oleje. Přijdete si na recepci objednat dva dny dopředu masáž, kde na vás pět minut hledí asi čtyři náctileté slečny jako čerstvě vyorané myši a trvá jin asi pět minut, než pochopí, co po nich vlastně chcete, načež po desetiminutovém objednání masáže (kterými se chlubí jako velkým plus na webu) zjistíte po dvou dnech, že masérka nedorazila... že to asi "zapomněli" vyřídit.. a masérka nebyla přítomna pro jistotu ani dva předchozí dny. Všichni z personálu na vás opět hledí s otevřenou pusou a nejsou schopno situaci nikterak řešit... Jediné co bych na hotelu vyzdvihla je celkem čisto na pokojích a dobrá poloha. I když za tu si asi zaplatíte desetinásobnou cenu než v hotelích okolních, jelikož i v restauraci, která pod hotel spadá jsou tak nekřesťanské ceny, že za 6 kousků grilované zeleniny účtují 11.50€. Pokud chytnete během pobytu vcelku slunečné počasí, rozhodně nepočítejte s klimatizací na pokojích, i když ji na webu slibují. Snídaně formou samoobslužného bufetu byly dostačující. Jako člověk, který pravidelně cestuje po evropských i mimoevropských destinacích mám srovnání s jinými, i méně hodnocenými hotely a vždy byla úroveň úplně jinde. Na Slovensku si asi neuvědomují, že cenou hotelu si klient platí především kvalitní služby personálu. Tady si ty hvězdičky asi dokreslují sami místo odborného vzdělání například v oblasti jazyků, které byly naprosto nulové. Došly jsme k poznání, že čeština a slovenština od sebe mají asi hodně daleko. Nechtěla bych vidět tu katastrofu, kdyby sem přijel někdo hovořící například anglicky.

Ubytování  průměrně (4/5)

Zmíněno výše v úvodu

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zmíněno výše v úvodu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Zmíněno výše v úvodu

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Naproti vstupu do hotelu stanový kemp....

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Spíš sklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bratislava a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání