Napsat recenzi

Hiliday Village

Recenze hotelu Holiday Village Senec ** (Slovensko - Bratislava a okolí - Senec)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 47x
Recenze se líbila: 327 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na dovolené nám vyšlo krásné počasí, pařáky.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bylo pěkné, jen by to chtělo pár oprav třeba sprchového koutu. Byly jsem v prvním domku, takže jsme to měli blízko k jezerům a k diskotéce, ale nevýhoda byla, že tam pařilo slunko a v noci se tam nedalo spát. Pokud se okno otevřeno byl tam hluk z diskotéky, ale byla maximálně do půlnoci (pátek, sobota, neděle). Měli jsme vchod směrem do kempu, takže odpoledne tam slunko nesvítilo.

Nejhorší byly irští cikáni, kterých bylo v kempu opravdu mnoho a ti dělali nejhorší kravál každý den do noci, takže katastrofa. Jezdili tam policajti, záchranky a nikdo si s nimi nedokázal poradit, pořád se to opakovalo. Bohužel tam jezdí už nějaký čas a město plánuje vyhlášku, aby měli zákaz, protože jsou nepřizpůsobivý. Snad se jim to povede je tam odsud dostat. Pořád jezdí po promenádách autem, mladí kluci na elektrických tříkolkách (pořád troubí) a všechny holčičky, dívky a ženy jsou zmalované, hrozně oblečené (jako kur...), vůbec se tam nikde nekoupou, jen řvou a jezdí vláčkem do města, kde dělají taky bordel, cpou se a jsou nevychovaní, hrůza a děs. Majitelka resortu je z nich nešťastná, sama si s nimi neví rady, bylo mi jí líto, je velice příjemná.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava vlastní a občas restaurace, byly jsme spokojeni, přímo v resortu jsme taky jedli a mají pěkné ceny i jídlo bylo dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení bylo v pořádku, jen by to chtělo větší slunečník, půl dne tam paří slunko a vlezou pod něj tak 2 osoby. Byla by vhodná klimatizace, je tam opravdu vedro. V kuchyni je to na malé vaření, jen rychlovky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla pěkná, voda by mohla být o trochu čistější.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí resortu bylo pěkné, kurty, volejbal. Akorát večer pustili dovnitř restaurace ty irské cikány a ti tam teda udělali hrozný bordel, který měli i okolo kempu kde měli karavany.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Kdyby nebylo irů, byla by to super dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Bratislava a okolí - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání