Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Paradise Sun Seychelles ****

Recenze hotelu Paradise Sun Beach Hotel Resort **** (Seychely - Praslin - Baie Sainte Anne)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 54x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén u recepce. Bazén u recepce.
  • Venkovní restaurace Venkovní restaurace
  • Fotopoint. Fotopoint.

Takhle chutná ta pravá exotika!

Nádherná rozsáhlá písčitá pláž s krásně bílým pískem, která se táhne podél celého pobřeží. Vyzývá pro každodenní procházky po pláži, nejen ráno, ale i večer při západu slunce.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování je rozmístěno do 4 budov, které jsou moderně zařízené a dýchá z nich pravé exotické kouzlo. Pokoje jsou prostorné a především čisté.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídelna je přímo na pláži a není zde vyžadován žádný dress code! Můžete si zajít na jídlo i v plavkách přímo z pláže (i podlaha v restauraci je písčitá).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál hotelu věčně usměvavý a hlavně ochotný vám s čímkoliv poradit. Perfektně udržovaná zahrada, ve které se nachází 4 vilky, pro mladší klienty různé sportovní aktivity, možnost šnorchlování a potápění v okolí. U pláže i "fotopoint" v rámečku (viz. foto).

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Díky pláži hotel působí tak skvělým dojmem, jelikož písek je opravdu nádherně bílý, čistý a hlavně pláže jsou velmi široké. Vstup do moře je pozvolný, navíc se můžete kochat panoramatickým výhledem na protější ostrovy.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je v lokalitě, kde je několik hotelů vedle sebe, večerní procházky po dlouhé pláži to jistí. Navíc je v blízkosti hotelu i několik restaurací, barů a obchodů.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Z hotelu jsem byla nadšená. Nabízí vše, po čem na takové dovolené sníte. Ubytování v bungalovech, nádhernou bílou pláž, dech beroucí výhledy do okolí. Za mě TOP 1 na Praslinu!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Praslin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání