Napsat recenzi

Prohlídka hotelu DoubleTree by Hilton Allamanda Resort & Spa

Recenze hotelu DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa **** (Seychely - Mahé - Takamaka)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 52x
Recenze se líbila: 351 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • SPA SPA
  • pečování o korály pečování o korály

Další důkaz toho, že řetězec Hilton to prostě umí a klienti jsou v perfektních a pečlivých rukou!

Obecně platí - o co menší hotel, o to lepší služby :-)

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje jsou velmi prostorné, vzdušné a čisté. Působí velmi moderním dojmem. Na uvítanou dostanete od hotelu mísu plnou ovoce a uvítací nápis na posteli. Všechny pokoje mají panoramatický výhled na oceán. Některé hotely mají na balkonu svoji jacuzzi.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Pro naši skupinu byl připravený raut místní kreolské kuchyně, která se skládá především z mořských plodů a rýže. Na stůl vám personál naservíruje od každého trochu a můžete si vybrat, co vám nejvíce chutná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Na recepci vám personál při přivítání nabídne místo standardních welcome drinků čerstvě upečený, čokoládový cookies, který se doslova rozpadá na jazyku.

K dispozici je soukromá hotelová pláž, takže pokud strávíte dovolenou pouze v resortu, s místními nepřijdete do styku.

Allamanda Resort navíc provozuje fitness centrum a wellness centrum se širokou nabídkou procedur, kde můžete relaxovat. Za příplatek lze zajistit vybavení k rybaření a šnorchlování.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Užší písčitá pláž se nachází hned pod hotelem. V době našeho pobytu bylo moře hodně rozbouřené a nedalo se v něm koupat skrz vysoké vlny. Pláž ale působí velmi exotickým dojmem, všude okolo jsou vysoké palmy a další vegetace.

Při odlivu se poměrná část vody ztratí, ale za to se odhalí korály, kde můžete šnorchlovat a vidět plno pestrobarevných rybiček. Hotel se snaží chránit korály, proto personál "pěstuje" a uchovává korály v akváriích, které je možné vidět u hlavní restaurace.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Cca 200 metrů od hotelů se nachází veřejná pláž Anse Forbans. Nedaleko hotelu je vesnice s restauracemi, obchůdky. Hotel se nachází cca 20 kilometrů od hlavního města Victoria.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Jedná se o nejjižnější hotel na východní straně ostrova Mahé a myslím si, že návštěva tohoto hotelu určitě stojí za to. Přímo z pokoje se můžete kochat východem slunce.

Velkou výhodou jsou stromy na pláži, nepotřebujete slunečníky, máte přírodní stín od palem.

V celém hotelu panuje rodinná atmosféra.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mahé - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání