Napsat recenzi

nejhorší dovolená..

Recenze hotelu Zante Imperial Beach Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 277x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 7

Tohle byla moje nejhorší dovolená.. Řecko nechci vživotě vidět nejlépe ani na mapě ne.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování bylo dobrý. Co jediný mě rozesmálo bylo, že dali skřín naproti postele a ta nešla bohužel moc otevřít a šuplíky co byli ve skříni nešli ani otevřít ale to je jen pro pobavení..

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Tak tady se asi trošku rozepíšu.. Snídaně to byl každý den stejný výběr ( vajíčka míchané, natvrdo, vol.oko, párečky, něco s fazolami, slanina, pečivo, sýr, salám, něco cereálního, zelenina co zbyla z večere někdy teda- šlo vidět jak je okoralá) obědy (maso vysušené neosolené, pak to bylo zase přesolené, výběr nic moc) když byli např. špagety s červenou omáčkou na večeři byli zase s bílou.) Svačina?:-D tous obloženy sýrem a salámem nenamazaný!!! večeře ušli. Co mě ještě naštvalo bylo že když jsme jeli na celodenní výlet neměli jsme v hotelu oběd což znamená že bys me měli dostat nějaký balíček sebou ale bohužel hotel tuhle službu nevykonává!!! A ještě bych chtěla říct že to stolování taky nic moc gumový ubrus s obyčejným prostíráním co koupíte za 15 Kč.Takže i v bufetu se najíte u lepšího stolu. Příbory tak nějak položené mezi němi 10 cm mezera že ani ten talíř tam nedáte. Ubrousek jen tak položený aby se neřeklo. Když už chtějí dodržovat příbory na hlavní chod a na dezert tak by určitě neměli být stejně velké a nebo by se na to měli tedy vykašlat.. Je to 4 hvězdičkový hotel ale neodpovídá to tomu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Personálem bych začala jelikož to je asi nejlepší možná by mohla uklízečka lépe uklízet poskládá ručník porovná postel vytře vysype koš ale že by třeba utřela stul kde bylo vyznačené kolečko od kelímku to už ne , za celých 10 dní to neutřela. Jinak sportovní vyžití tenisový kurt animační programi pro děti super , taky se dětem hodně věnují pro děti je to ideální, bazén byl s toboganem což bylo super jediné co mě štvalo bylo že u něj nebyla sprcha všichni upocení ulepení lidi se koupali v jednom bazénu. U druhého bazénu už ale sprcha byla ten byl ale u druhého hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž nebyla velká ale to nevadí písek byl pěkný a hlavně byla hned u hotelu takže to bylo super, moře teplý krasný.. Co se mi líbilo bylo že v moři byla menší hloubka a pak až někde dál byla větší.. Takže třeba pro lidi kteří neumí plavat nebo pro menší děti super.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

No tak středisko má tři hotely kousíček od sebe kde se nachází jeden jediný obchod bohužel bych řekla že i předražený např sluneční brýle 25 eur a v hlavním městě 6 eur trošku větší rozdíl... Žádný jiný obchod zde není... Tak 800 m od hotelu je asi jeden možná dva obchůdky jelikož jsem byla tak znechucená cenou brýlí, že jsem do těch druhých ani nešla. Projít se můžete kolem hotelů ale nikde nic není, pak můžete jít tak 2 km na druhou pláž kde se nacházejí carety carety a kladou tam vajíčka. Tak je písek jemný krásný.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkový dojem nic moc už bych v životě do Řecka nejela byla to moje nejhorší dovolená o to horší že to bylo tak drahý a vůbec to tomu neodpovídalo. Bohužel je to můj názor.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Markéta: Není Řecko jako Řecko - 25. 6. 2013 13:11

Dobrý den, zaujala mě Vaše recenze, jelikož jsem byla před pár dny také na Zakynthosu a byla jsem naopak velmi spokojená. Byla jsem v Kalamaki, hotel Golden sun, kousek od Vasilikos a určitě je to živější a větší středisko, avšak vůbec ne takové jako Laganas. Např. brýle všude za 5 EUR :)) Na Vasilikos jsme se zajeli podívat na výlet a je to dle mého názoru odlehlá a klidná část ostrova.. možná i proto tak předražená. Příště zkuste Kalamaki, jsou tam opravdu želvy, které plavou skoro vedle Vás. :) a určitě si dovolenou užijtete více :) reagovat

Kristýna: Re: Není Řecko jako Řecko - 25. 6. 2013 18:58

Dobrý den děkuji za tip:-) vážím si ho ale myslím si, že u nás doma by už Řecko neprošlo:-) Sice máte pravdu, že Řecko není jako Řecko ale příště pojedeme raději někam jinam:-) Asi jsme si měli vybral lépe:-) reagovat

Povýšilová: Dovolená 5.7.-12.7.2013 - 15. 7. 2013 23:00

V tomto termínu jsem byla s manželem a vnoučkem na dovolené v Řecku. Tentokrát na ostrově Zakynthos - v hotelu Zante Imperial Beach. Asi nejsem moc náročná. Pokoj nám vyhovoval - čistý, pro 3 dostatečně prostorný, příslušenství čisté, denní úklid a výměna malých ručníků (osušky nebyly). Personál - úklid - starší ženy sice možná byly hlučnější - nevím, protože uklízely kolem desáté hodiny a to mě fakt nevadilo. Byly milé, usměvavé. Jeden pán v našem zájezdu tvrdil, že byly špinavé.......tak to také není pravda. Jídlo pestré,čerstvé. Každý den jsem měla možnost zvolit něco jiného. Tvrdí-li někdo, že ne, tak proto, že si dával na talíř ze všeho trochu něčeho, ale to přece doma nikdo nedělá. V tomto resortu byly 3 hotely a volně šlo navštívit a využít služeb u všech. Mě velmi vadilo: a)velmi hlučná hudba u bazenu v průběhu téměř celého dne b) večerní animace pro děti - písničky a vše stále stejné (vlastně to samé znám i zjiných let, z jiných středisek- opravdu úplně to samé,jako přes kopírák). c) jakoby v hotelu byli jen rusové d)velmi málo řeckého Jinak jsem ale s celou rodinou odjížděla spokojená. Nedoporučuji moc lidem,kteří mají problém s chůzí,klouby nebo se srdcem-často se musí po schodech- ne málo. Výtah je velmi využíván,často déle obsazen. reagovat

Kristýna: Re: Dovolená 5.7.-12.7.2013 - 16. 7. 2013 17:58

jsem ráda že vám to vyhovovalo a užili jste si to:-) bohužel my s přítelem byly zklamaní. pro mladší lidi to prostě není. Není kam jít není se kde bavit asi tak... reagovat

Svatka: Re: Dovolená 5.7.-12.7.2013 - 25. 8. 2013 19:22

My jsme byli o týden později 23.7. v hotelu Palazzo di Zanti-nemůžeme si na nic stěžovat-2-lůžk.pokoj denně uklízený,jídlo nemělo chybu,vybrat si mohl každý,pláž udržovaná,moře krásně teplé i čisté,personál příjemný a cesta po schodech na pláž-jen to prospělo fyzičce:-)) a kdo nemohl,byl k dispozici výtah a lanovka.Je pravda,že u Imperialu to bylo hlučnější,program stále se opakující,ale to je i jinde....Koupání v moři jsme střídali s lodními výlety-prožili jsme krásnou,pohodovou dovolenou. reagovat

Petra: Dovolena 18.7 - 29.7. 2014 - 11. 8. 2014 15:48

Dobrý den, bohužel ale i ja musim souhlasit s paní Kristynou. Myslím si, že do 4 hvězdičkového hotelu nepatří například igelitový ubrus a plastové prostírání k večeři. My Řecko máme hodně oblíbené. Ostrov jsme projeli a je krásný, ale tento hotel byla zatím nejhorší volba. 1. Dojem nám zkazil neskutečný zápach zatuchlý ný z pokoje do kterého jsme se odmítli nastěhovat. Asi jsme nebyli jediní protože bez zbytečných řečí nás ubytovali v náhradním hotelu -v Roayl Hotelu který byl hned Vedle. reagovat

Kristýna: Re: Dovolena 18.7 - 29.7. 2014 - 15. 8. 2014 20:13

Dobrý den jsem ráda , že nejsem jediná komu se to nelíbilo... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání