Napsat recenzi

Neodpovídá ceně a označení 4*

Recenze hotelu Zante Royal Resort **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 705x
Recenze se líbila: 519 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

CK Fischer prezentuje tento hotel jako vyšší kategorii. Na obrázcích sice vypadá hezky, ale realita je jiná. Absolutně neodpovídá označení 4*. Udělala jsem chybu, že jsem nedala na negativní recenze. Zaplatili jsme si pokoj s výhledem na moře, ale dostali jsme pokoj v nižším patře kde bylo vidět do zahrady a někde vzadu koukalo moře. Navíc v tomto pokoji byla otřesná postel pro dítě. Nějaká skládací kovová postel. Vypadalo to děsivě a zavánělo to zraněním dítěte. Po reklamaci nám pokoj vyměnili, ale to bylo asi tak vše. Když jsem si stěžovali u delegátky CK Fischer, že pokoj neodpovídá 4* řekla nám, že je to standart na Zakynthosu. S touto cestovní kanceláří již nikdy.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj odpovídal spíše 2*. Je to opravdu špatný vtip, že si zaplatíte 4* hotel a ubytují vás v tomhle. Nábytek byl starý a koupelna ošuntělá. Denně se sice uklízelo, ale to už dojem stejně nezachránilo. Přikládám fotky aby jste si obrázek udělali sami.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Poměrně slušný výběr jídel, ale pro mě nezajímavé zákusky a málo masa. Dětská jídla typu hranolky atd.(FUJ) ale zato super ovoce. Sladké pomeranče. Ne jako u nás.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Personál byl příjemný. Na recepci se opravdu snažili vyjít nám vstříc. Ale jinak mi celkově Řekové přijdou dost líní a málo se o klienty snaží.

Animace v hotelu byly zaměřené spíše pro ruskou klientelu.

Zminovaný Zante World pro děti mi nepřišel nijak extra. Polovina věcí nefungovala.

Vodním parkem je myšlen jeden tobogán, který funguje jen občas.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla malá, občas špinavá, ale moře čisté, teplé a krásné. Vstup do moře pozvolný. Bar na pláži není součástí all inclusive což považuji jako velkou nevýhodu. V době naší návštěvy sice fungoval výtah, ale bála jsem se do něj jít. Byl jak z nějakého hororu o padajícím výtahu.

Rozhodně neoporučuji hotel rodinám s dětmi a už vůbec ne s kočárky. Pro to aby jste se dostali na pláž je třeba zdolat hodně schodů - pokud výtah nefunguje, což jsem četla často v recenzích.

Lehátka na pláži byly také za poplatek což mi přijde opravdu trapné. Pro návštěvníky hotelu by měli být zdarma. Na co mi jsou lehátka zdarma u hotelového bazénu? Přece nejezdím na dovolenou kvůli bazénu. Bazén navíc pouštěl jakousi modrou barvu, takže jsme měli obarvenou kůži a plavky.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Pokud mám hodnotit okolí hotelu není to opravdu žádná sláva. Pěšky je vše daleko. 2* tedy hodnotím nejbližší okolí hotelu.

Ovšem celý ostrov je dokonalý a ten honotím jako 5*. Doporučuji si půjčit auto a procestovat ho. Je to opravdu skvělé dobrodružství a jsou tam nádherné pláže. Asi půl hodiny chůze od hotelu je pláž Gerakas, která je jedna z nejhezčích na ostrově. Doporučuji také výlet na známou pláž Navagio a modré jeskyně. Za vidění také stojí pláž Banana a Daphni. Co také stojí za to je výlet na lodi ve stylu pirátů, který nabízí CK. Je to dělané pro děti a jsou tam čeští animátoři.

Hlavní město také stojí za vidění.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Cena za hotel je přemrštěná a neodpovídá ubytování. Byly to vyhozené peníze. Hotel není vhodný pro kohokoliv s pohybovým omezením a rodiny s malými dětmi. Nechápu vůbec pozitivní recenze. Mluvili jsme i s klienty Exim tours a také si stěžovali.

CK Fisher na stížnosti a reklamace nereagovala a žádného finančního odškodnněí jsme se také nedočkali.

Hotel má sice pěkné umístění, ale potřeboval by pořádnou rekonstrukci. Patří k němu ještě hotel Zante imperial Beach a Pallazo di Zante, ale je to vše stejné.

Ostrov je ale nádherný, doufám, že ho někdy znovu navštívím, ale již ne do tohoto hotelu!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání