Napsat recenzi

Dovolenka snov?

Recenze hotelu Zante Royal Resort **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 684x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel neodporúčam pre malé deti, rodičov s kočíkom a tých, ktorí majú potiaže zdolať denne 200 schodov. Odporúčam krásny ostrov Zakyntos.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytovanie bolo v celku v pohode, čisté, neviem však posúdiť, či zodpovedalo 4 1/2 hviezdičke, za ktorú je hotel predávaný

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V porovnaní s Tunisom v jedálni bolo čisto aj príbor, taniere poháre. Jedlo bolo normálne dalo sa zjesť. Výborne hodnotím zákusky, čokoládové peny, tie boli fantastické.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Pani na recepcii boli slušné, pomáhali, ochotné. Prišli sme podvečer, nešla nám klíma, opravára zavolali o pol noci. Nepodarilo sa opraviť, preto nám dali inú izbu, preto hodnotím dobre. Animátori boli rusi, jedna slovenka, deťom sa snažili venovať. Večerný program o ničom, modne prehliadky, ktoré organizoval nejaký majiteľ, alebo spolumajiteľ hotela. No otras. Takže žiadne vystúpenia, na ktoré sme boli zvyknutý v Tunise sa nekonali. Nuda. Vláčik sa malému 2-ročnému synovi páčil veľmi, škoda, že išiel iba 3x denne po 1 minúte. Aqua park na smiech, 2 tobogány, ktoré išli tiež 3 krát denne. Aj ked sú moje deti fyzicky zdatné, šmýkalo sa tam ako v lete na saniach. Takže absolútne na neho nechceli chodiť.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž špinavá vyplavené morské trávy, vraj v období, ked sme boli my tak odumierajú. Aj v mori ich bolo veľa, čo bolo nepríjemné pri vstupe do mora. V mori boli rybky, ktoré kúsali, čo bolo tiež nepríjemné. Inak voda v mori super, krásne teplá. Navštívili sme okolité pláže, skoro všetky tie boli krásne, odporúčam.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel je na takej skale, takže žiadne prechádzky po promenáde sa nekonali, úplná samota. Trebalo šlapať 15 minúť kým sme sa dostali k prvým domom s prasatami, morkami.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Napriek všetkým nedostatkom, ktoré som uviedla, nás to prinútilo požičať auto a pochodiť ostrov, ktorý je prenádherný - Modré jaskyne, krásne pláže ako vo filme, s bielym pieskom, Pláž Navajo, naozaj ma ostrov okúzlil. Aj okolité pláže boli krásne, len škoda, že tá hotelová nie. Nahneval ma aj prístup cestovnej kancelárie, keď som prečítala hodnotenia a volala som tam, či je to pravda, ubezpečili ma, že sú to len výmysli a že si cestovky takto robia zle. Škoda, že som neuverila recenziám. Takže na tento ostrov sa ešte vrátim určite len do iného hotela, prípadne apartmánu. Inak skoro všetci z nášho zájazdu aj iných mali tieto výhrady.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání