Napsat recenzi

Pěkná dovolená, jsme rádi, že jsme se nenechali odradit špatnými recenzemi. Nevhodné pro méně pohyblivé lidi, k pláži vede cca 100 schodů. Na lanovku nespoléhat. Nefungovala půlku z našeho pobytu.

Recenze hotelu Zante Imperial Beach Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 645x
Recenze se líbila: 280 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž pod hotelem. Foceno od pláž. baru.
Pláž pod hotelem. Foceno od pláž. baru.
  • Pohled na hotel Zante Imperial Beach z pláže. Pohled na hotel Zante Imperial Beach z pláže.

V tomto hotelu i celém komplexu tří hotelu se nám moc líbilo. Krásná pláž s jemným písčitým pískem a pozvolným vstupem do průzračně čistého moře. Pestré vyžití hlavně pro děti. Tobogán, vláček, bazén, programy si užil můj 9letý synovec. Všude je prostor pro vylepšení, i v tomto komplexu (nepříjemný zápach u vstupu do hotelu, zmodernizovat koupelny, širší nabídka ovoce a balíčku na výlet). Vyjeďte si alespoň jednou na lodní výlet s trasou na Želví ostrov, Keri jeskyně, Laganos. Možno zakoupit přímo na pláži za 40 Euro pro dosp. a 20 Euro za dítě nebo přes delegátku CK. Zde na pláži také zajišťují odvoz na vedlejší pláž St Nicholas, kde probíhají vodní sporty.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování jednoduché, ale dostačující. Klimatizace na pokoji funkční. Koupelna starší. Výměna ručníků cca 3x za 8denní pobyt. Lodžie s krásným výhledem na moře za příplatek 1 000 Kč doporučuji.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo velmi dobré, pestrá nabídka. Z ovoce byl ale pouze meloun. Nápoje dobré. Možnost využít restaurací i v dalších třech hotelech. Uvítala bych jen větší nabídku ryb.Ubrusy byly často vyměnované, jen na terase nebyly připravené příbory. Talíře často ještě nedojedené číšníci předčasně sklízeli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Krásné prostory na recepcích hotelu a v restauracích. Bazény čisté. Wi-fi funkční mimo večerů (přetíženost). Nepříjemný zápach u vstupu do hotelu, staré koupelny, malá nabídka ovoce. Pozor na to, že plážový bar už nespadá k hotelu a není tady už all inclusive.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Krásná pláž s jemným písčitým pískem a pozvolným vstupem do průzračně čistého moře.Pronájem slunečníku a dvou lehátek za 6 Euro na den. Odpoledne je na části pláži stín, takže ideální je dopoledne na bazénu a odpoledne na pláži. Ráno v 6.30 si nenechte ujít dechberoucí východy slunce. U plážového baru je možno zdarma sedět na dřevěných houpacích lavicích, které jsou vždy volné.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotel leží na vysokém kopci, kde mimo komplexu tří hotelů, supermarketu a plážového baru u moře (zde 1x pěkný Řecký večer a 2x disco) není možnost jít se projít. Berte toto v potaz pokud jsou vaší prioritou večerní procházky po promenádě, návštěva různých restaurací a obchůdků.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dovolená byla skvělá! Moc jsme si to užili. Článek o naší dovolené si můžete přečíst zdehttp://zenyvesvete.cz/ochutnavka-z-usmevaveho-ostrova-zakynthos/

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání