Napsat recenzi

NEDOPORUČUJI

Recenze hotelu Zante Imperial Beach Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 2 155x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel jsme si vybrali na základě klamavé reklamy, kde bylo uvedeno, že z hotelu funguje lanovka, která doveze klienty přímo na pláž. Avizovaná lanovka z hotelu na pláž není v provozu už více let, ale na webových stránkách hotelu byla před odjezdem na naši dovolenou uvedena v popisu vybavenosti hotelu jako funkční. Byli jsme celou dovolenou nuceni scházet z hotelu na pláž vzdálenou 120 schodů, 4 patra výtahem což s kočárkem bylo velmi náročné.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

stavem a kvalitou neodpovídaly označení 4 hvězdičky - poškozené zařízení koupelny (vana), velmi opotřebená koupelna, pokoje silně zatuchlé a zapáchající po plísních (potvrzeno delegátem viz příloha). Jako alergik jsem první noc musel spát na balkoně.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo chutné a vždy dostatek, hezká docela jídelna,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

za příplatek 100 EUR za 2 pokoje nám bylo nabídnuto náhradní ubytování v jiném pokoji. zaplacené kvalitě 4 hvězd to opět neodpovídalo, opět velmi opotřebená až odpudivá koupelna, poškozené zařízení koupelny (vana viz foto), flekatý strop po zatečení a plísni, flekaté stěny, nafouklý nábytek vč. dveří od vlhkosti, dveře co nejdou zavřít, lezoucí hmyz (mravenci viz foto). Plesnivá lednice. Plesnivá klimatizace. Zatuchlost naštěstí už nebyla součástí výbavy pokojů. Vzhledem k tomu, že jsme již na výběr neměli a s dvouletým dítětem v náručí bylo takřka nemožné jiné řešení

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž docela malá, placená lehátka byla většinou obsazená hned ráno. Bar nepatří k hotelu. Hotelový bar byl pouze u bazénu, což od moře na drink byla docela procházka deset pater nahoru a zpět.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Ostrov je NÁDHERNÝ.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Totálně vybydlený hotel vhodný na totální rekonstrukci snad všeho.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: Hotel - noční můra - 11. 8. 2014 21:55

Dobrý den, byli jsme koncem července v tomto hotelu, děs a hrůza, recenzím jsem původně nevěřila, ale brzy jsem pochopila. Ihned o příjezdu jsme se stěhovali do sousedního hotelu, neboť ten neskutečný zápach se nedal vydržet. Nejsem náročná, ale zaplatila jsem za 4**** a hotel byl katastrofa. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání