Napsat recenzi

Dovolená na Zakynthosu v hotelu Zante Imperial Beach

Recenze hotelu Zante Imperial Beach Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 3 599x
Recenze se líbila: 610 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • tobogán tobogán
  • podium na večerní programy podium na večerní programy
  • vláček pro děti vláček pro děti
  • pohled na pláž, moře a krajinu pohled na pláž, moře a krajinu

Až před odletem jsem četla recenze na tento hotel a byla jsem velice zklamána, protože téměř všechny byly negativní. To mi i trochu zkazilo tu natěšenost na dovolenou. Po příjezdu do hotelu jsem se, ale přesvědčila, že dávat na cizí názory je opravdu nesmysl. Já i moje rodina patříme mezi náročnější klienty a proto jsme si vybrali právě hotel, který měl ****+. Nutno poznamenat, že hotel Imperial Beach je pouze jeden ze tří hotelů, které tvoří hotelový komplex Zante Royal Resort a všechny služby, kromě jídelny můžeme využívat ve všech třech hotelech. Až na pár drobností se mi dovolená velice líbila.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Jediný problém byl právě s ubytováním. Pokoj s koupelnou byl docela velký, ale opravdu neodpovídal ****+. Nábytek byl starý a po celou dovolenou jsme měli oblečení nechané v kufru, protože skříně byly zatuchlé. Jinak byl pokoj čistý a uklizený. Uklízelo se každý den a obden se převlékaly postele. Dalším mínusem byl hluk, který byl slyšet. I posunutí židle ze sousedního pokoje dělalo hrozný rámus.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Restaurace byla velice pěkná a jídlo byli skvělé. Každý si našel to svoje. K snídani jsme si mohli vybrat buď sladké nebo slanné a co se týče obědů a večeří, možnost výběru byla z několika druhů masa přes zeleninové saláty až po různé dezerty. Na baru u bazénu jsme si mohli dát zmrzlinu a menší snack - svačina, se podávala odpoledne od 4 hodin u baru hlavního hotelu Zante Royal, kam se došlo po pár schodech.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

K Imperial hotelu patří velký bazén s tobogánem, který je v provozu jednu hodinu dopoledne a dvě hodiny odpoledne. K Roaylu pak patří klasický plavecký bazén, ve kterém jsem si mohli každé dopoledne zacvičit aqua-aerobic nebo si odpoledne zahrát vodní pólo. Pro děti je v resortu dětský koutek. Večerní programy byly super, pobavili se jak ti nejmenší tak i dospělí. V hotelu byla skupina animátorů, která bavila děti přes den, jedna z nich byla Slovenka. Na recepci bylo pak připojení wifi na internet zdarma. Mohli jsme si i zapůjčit za menší poplatek notebook.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Mínusem bylo to, že slunečníky a lehátka na pláži byly za poplatek. Na pláž jsme mohli dojít buď po schodech nebo každých 10 minut jezdila lanovka. Na pláži byly sprchy, což jsme jen přívětivě uvítali. Vstup do moře byl dobrý, ne příkrý a hlavně byl písčitý. Moře bylo nádherné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hotelový komlex leží v klidném a velice hezkém prostředí. Nejbližší vesnička je asi 15 minut cesty autem nebo autobusem, kde se nachází pár krámků a barů. U hotelu je malý minimarket, kde zakoupíte vše od jídla a pití až po suvenýry. Hlavní město je pak vzdáleno asi 45 minut. Komu se ale nechtělo jet do baru mimo hotelový komplex, mohl jít na disco do hotelu Pallazo, který je hned vedle Royalu.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Tato dovolené byla skvělá a i přes pokoje které neodpovídali ****+ bych hotel doporučila! Užijí si jí jak ti nejmenší tak i ti starší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání