Napsat recenzi

Palazzo di zante- zakynthos

Recenze hotelu Palazzo di Zante Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 477x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená která byla naší svatební cestou. Celkově jsme velice spokojeni a to s hladkým průběhem celé dovolené, perfektní organizací cestovní kanceláře,přikoupenému zlevněnému parkování u letiště a v neposlední řadě skvělé delegátce cestovní kanceláře.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování. Nic pro náročné hosty. Hotel Palazzo di zante, součástí komplexu 3 hotelů které jsou u sebe a můžete využívat služby všech 3 hotelů. Ubytování bylo velmi jednoduché, malý pokojík,teráska,standartní vybavení, malá koupelnička.Na internetu se lišil počet hvězd hotelu, někdě 3 a půl, někdě 4 hvězdy. Když srovnám vybavení pokojů zde a například v Egyptě je to nebe a dudy, ale jestli si mám vybrat mezi ubodáním na pláži a poklidnou dovolenou, raději zvolím poklidnou dovolenou v příjemném prostředí. Jediné s čím jsme nebyly spokojeni byla nefunkční lednička, problém nahlášen ihned na recepci ale za celý týden dovolené nebyli schopni sjednat nápravu. Bylo to řešeno i přes delegátku takže víme že chyba nebyla na straně CK ale pouze hotelu.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Stravování bylo velmi dobré, relativně velký výběr. Opět se nedá srovnávat s Egyptem nebo Tunisem kde je výběr ve variantě all inclusive odost větší. Jídlo nám celkově velmi chutnalo a vždy jsme si něco vybrali.Jeden večer byl v nabídce i typicky Řecký gyros. Každý den bylo čerstvé ovoce.Jediné co se nám nelíbilo byla snídaně v den odjezdu, kdy jsme dostali pouze kávu/čaj a sušenky typu esíčka a nebyla možnost si ani načepovat nápoj studený nebo vodu. Chápu že při odjezdu z hotelu v 5:30 nemůžeme chtít švédské stoly ale při dovolené koupené na last minute za 17. 000,- na osobu bych považoval téměr nutností mít možnost alespoň nápoje, ale i to nám celkem nevadilo jelikož nejsme tolik nároční a jak se říká lepší než drátem do oka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu bylo v různém stylu, ale celkově byl hotel pěkně vybaven. Wifi v lobby při recepci. Služeb hotelu jsme neužily. Ale byl zde kinosál, kde jsem neviděl že by se něco promítalo, dále menší fitko přístupné hostům. Co se týče personálu , jsme nadmíru spokojeni. Dvacetčtyři hodin denně, 7 dní v týdnu usmívající se personál, který Vám vždy vyjde vstříc. Umí velmi dobře anglicky a s vděkem vítají pokus o rozmluvu řečtinou. Nejsou vlezlý a neodbytní jako například v Egyptě, Tunisu nebo Turecku.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž dá se řící relativně soukromá jen pro daný hotelový komplex. Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře, ideální pro děti. Na pláži je bar, nezahrnut do služeb all inclusive takže si musíte vše platit.Dále jsou k dispozici lehátka k pronajmutí a abych řekl pravdu pokud chcete strávit celý den u moře jsou nutností. Pronájem na celý den Vás bude stát krásných 6 euro, za 2 lehátka a jeden velký slunečník. Moře bylo křišťálově čisté a klidné , ideální koupání pro každého. Byla zde možnost zakoupení mnoha vodních sportů a šlapadel. Dále bych se pozastavil nad vstupem na pláž. Hotel na vyvýšené pozici. Dostat se na pláž mělo být možno vícero způsoby. Lanovkou, která nefungovala, kombinací výtahu a schodů kde výtah byl věčně rozbitý nebo přeplněný a nebo okolo celého komplexu což je podstatně delší cesta. Takže nakonec byl jediný způsob samotné schody a nebo výtah a schody. K výtahu musíte přes bazén druhého hotelu Imperial. Cesta není nic strašného ale určitě nedoporučuji handicapovaným a nebo starším lidem.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Okolí hotelu musím hodnotit méně. Hotelový komplex byl velmi odřízlý od civilizace, řekl bych až na samotě. Do nejbližší vesnice či města to bylo cca 2 km. V komplexu se nacházel market se všemi potřebnými věcmi takže to nepovažuji za velký problém. Je zde možnost pronájmu motorky či auta takže se můžete kamkoliv podívat a dojet si. Od hotelu 3x denně vyráží místní MHD který Vás za 1,80 euro vezme vlastně po celém ostrově.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkově jsme byly velmi spokojeni a na naší svatební cestu budeme mít velmi hezké vzpomínky a na Zakynthos se nejspíš ještě vrátíme.Tento komplex hotelu bych doporučil především rodinám s dětmi. Je zde klid, klidné moře s pozvolným vstupem a mnoho zábavy pro malé děti včetně animačních programů i se slovenskými animátory.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání