Napsat recenzi

Dovolená na Zakynthosu - Komplex tří hotelů

Recenze hotelu Palazzo di Zante Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 2 317x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Venkovní jídelna. Venkovní jídelna.
  • Jídelna Jídelna
  • Hlavní vchod do hotelu Hlavní vchod do hotelu
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Pokoj Pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu

Celkově se nám dovolená líbila a to hlavně díky celému ostrovu Zakynthos. Nedostatky jsme viděli hlavně v ubytování v hotelu (viz. dále).

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Při příjezdu do hotelu jsme čekali asi hodinu a půl na ubytování a těšili se na pokoj, ale když nás odvedli do našeho pokoje byli jsme v šoku. Pokoj byl velice malý, celý prostor vyplňovala postel, takže jsme se nikam jinam nemohli hnout. Koupelna to samé v bledě modrém. Když jsme ráno odešli k vodě a před obědem se vrátili, tak byl pokoj cítit zatuchlinou, takže jsme museli neustále větrat. Výhled z balkonu jsme měli do "pole" (bohužel jsme si nemohli připlatit za výhled - cestovní kancelář to neumožňovala). Zázemí hotelu (recepce, společenské místnosti, místa kde se jedlo) bylo hezké a moc se nám líbilo. Takže shrnuto, podtrženo pokoj nám dost znepříjemnil dovolenou, ale je pravda, že na dovolenou nejezdíme kvůli pokoji, ale čtyřhvězdičkový hotel by takový pokoj ani neměl mít.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Co se týče jídla, tak výběr byl dostatečný. Jídlo bylo průběžně doplňováno. I když jsme přišli na večeři 20 minut před koncem, tak tam bylo vše. Jediná drobná vada byla větší mastnota připravovaných jídel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

První co nás zarazilo, že jsme nedostali na ruku náramek - all inclusive. V celém komplexu třech hotelech vás obslouží bez něj. Jíst musíte chodit do toho svého. Náš hotel byl z celého komplexu nejklidnější. Připravené programy - hlavně pro děti byly v hotelu Zante Royal, převážně v ruštině. Určitě bychom chtěli vyzdvyhnout personál, ať už to byli recepční, číšníci, uklízečky, všichni byli usměvaví a ochotní vám pomoci. Pokoj uklízeli každý den.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž u hotelu nebyla nijak krásná. Lehátka za 7 eur a když jste si chtěli dát něco na baru u pláže, tak jste si to museli zaplatit. Ale moře bylo opravdu teplé, mohli jste tam být třeba tři hodiny.

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Přímo v okolí hotelů není nic. Musíte ujít cca 1,5 km, aby jste narazili na jeden menší obchúdek u kterého je autobusová zastávka. V okoli hotelu jsou cca do 30 minut dvě pláže Gerakas a st. Nicolaus. Gerakas je nádherná pláž (půl písek, půl oblázky), která je chráněná kvůli želvám, ale koupat se tam v pohodě dá. A druhá st. Nicolaus, kde je sportovní využítí, tam už to "žije".

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem je takový, že kdybychom si nepůjčili skútr(20 eur/den) na pár dní a neprojeli celý ostrov, tak bychom byli zklamáni, jenže ostrov je tak krásný a objevili jsme tolik věcí, proto musíme říct, že jsme byli spokojeni. Ale určitě všem doporučujeme půjčit si motorku nebo auto a projezdit ostrov!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání