Napsat recenzi

Velmi příjemný klidný hotel u moře

Recenze hotelu Arion Sea Front Apartmány *** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 30 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z balkonu Pohled z balkonu
  • Hotel zezadu Hotel zezadu
  • Pláž (břeh) u hotelu Pláž (břeh) u hotelu
  • Cesta mezi hotely Cesta mezi hotely

Věděli jsme, kam jedeme a proč, a byli jsme spokojeni. Ale je to trochu jiné, než by se čekalo z nepřesného popisu u ***. Fotky v katalogu a popis by chtělo vylepšit, pak by se předešlo zklamání. Hlavně klid a výhled na moře přes borovice.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Naprosto dostatečné pro 2, balkon směrem k moři - z patra jsme jej viděli. Před pokoji byla plocha s lehátky a barem (All In pití) se stolky. Takový dvorek i se slepicemi. Směrem k moři byl větší bar s bazénem, který nepatří k tomuto hotelu (vstup za konzumaci). Před bazénem má bar svá lehátka u moře (v září už uklizená). Úplný klid, jsou slyšet jen kohouti.

Vždycky jsme si vzali lehátko z našeho dvorku a odnesli si ho na kraj moře pod nějaký tamaryšek, kde jsme byli sami.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo je ve vedlejším hotelu Arion Resort nebo Arion Green. Procházka asi 10 minut olivovým sadem a zahradami, lze využívat dodávku, která jezdí podle rozpisu mezi 3 hotely. Jídlo dobré, ale ne nadprůměrné, všeho dost. Nevýhoda je pití - pro vše se musí chodit k baru u recepce, kde dostanete malý plastový kelímek (i pro vodu). Pití standard, žádný luxus. Jeden den došlo ouzo, a už jej nikdo nedoplnil (v září). Nikdo nic nehlídá, žádné náramky, klídek pohoda. Několik koček. Jí se buď v podzemní jídelně nebo venku u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

V Arion Sea front byl jeden uklízeč a jedna barmanka v přívěsu (do 22), tam jsme končili každý den. Drinky jsme si nosili i k moři přes den.

V Arion Resort je bezproblémová recepce a jídelna a bar, bazén, který jsme nepotřebovali. Občas nějaký večerní program. Půjčovna aut přímo u hotelu.

V hotelech Arion jsme zaregistrovali v tuto dobu jen Čechy, Slováky a Poláky.

Arion Green měl tou dobou nějaký problém s kanalizací...

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Pláž - nečekejte jemný píseček a lehátka zdarma. U Arion Sea Front jsou buď lehátka patřící cizímu baru, jinak víc kamenů než písku, i v moři, špatný přístup do moře. Celkově ne moc upravený spíš břeh než pláž. V září jsme byli v některých částech sami, na lehátkách přinesených od hotelu.

Ale popis pláže v katalogu CK je dost nadnesený, kdo tam jede ležet u moře na pláži pod slunečníkem, bude zklamaný. lehátka zdarma (bez slunečníků) nebyla hned u vody, ale na svahu pod hotelem Arion Green, v dost špatném stavu.

Poslední den připlavaly žahavé medúzy!

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Klidná oblast, hodně zelená, okolo zahrady a sady, v nedalekém "městečku" jsou obchody, restaurace, bankomat, dokonce i doktor, zastávka busu. Dá se jít po pláži až do Vassilikos a pár cest do vnitrozemí, ale jinak nic - je téměř nutnost mít auto a jezdit po ostrově.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Protože jsme byli připravení, tak i vzhledem k levnému last momentu na konci jsme byli velmi spokojeni. Ale v hlavní sezoně asi takový klid nebude.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání