Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu Arion Resort **** (Řecko - Zakynthos - Vasilikos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 593x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký hotel, hezký pokoj, perfektní úklid, nádherná pláž, krásné moře, polopenze nic moc.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pěkný hotel, čistý, v klidném místě - proto jsme tam taky jeli. Supr bazén - od 0,90 m do 1,80 m hloubka. Jen ta led světýlka nad horními balkóny tam být nemusela. Dávala hodně světla a tím pádem bylo vidět málo hvězd na obloze. Proto jsme raději sedávali ne na balkóně, ale z druhé strany hotelu na pavlači, kde bylo světla podstatně méně, bylo tam také chladněji a měli jsme od tud také výhled na moře. :-) Hotel není u pláže, na pláž se jde po silně prašné místní komunikaci cca 300 m.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla připravovaná bez jakékoliv fantazie. Ať už byla polévka nudlová, rýžová, bramborová, čočková, z řepy či jakákoliv jiná, tak to byla stále stejná hnědá voda s magovou chutí. Jen ty zavářky byly jiné. Pečené kuře nebo pečené maso mělo také jednu a tutéž magovou chuť s přídavkem vegety. A všechno to plavalo v mastnotě. S mastnotou na tom byly nejhůř každodenní něco jako vaječné omelety k snídani.Čerstvé pečivo nevedli, zákusky po večeři byli v drtivé většině přeslazené třaslavé rosoly. Do Řecka jezdíme dlouho, ale tak hrůzně stejnou stravu nejen co do výběru (to by nám zas až tak nevadilo), ale i co do chutě a vzhledu, jsme zažili poprvé. Po 5 dnech se nám již v hotelu jíst nechtělo, po dalších dvou dnech jsme jídlo jedli "jako horkou kaši" a poslední dva dny jsme jedli v místních tavernách. A to co se v hotelové jídelně nesnědlo jeden den se dojídalo druhý den a taky třetí den. Např. dušené hovězí maso vydávané za guláš jeden den jako hlavní jídlo se druhý den zamíchalo do hrášku a bylo to buď jako předkrm nebo příloha. Z jiného masa nebo z kuřat se na druhý den udělalo rizoto nebo zapečené těstoviny. Naštěstí nejíme dary moře, takže jsem raději ani neřešili jest-li dušení kalamáři, ze kterých byl na druhý den salát a třetí den byly zamíchaní s majonézou, byli dušeni každý den čerství nebo byly uchovávaní za účelem stravování turistů uvaření v lednici. Jíst se mohlo buď v jídelně, která byla otevřená a tvořila s vestibulem hotelu jeden velký prostor nebo na verandě, kde však v případě, že projeli popeláři (jezdili každé ráno) nebo někdo "zatůroval" byl k jídlu jako bonus smrad.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Úklid byl perfektní, každý den. Výměna ručníků a ložního povlečení každý druhý den. Za úklid 5 hvězdiček - ALE! - I na můj vkus to bylo velmi časté. Raději mohli výměnu provádět méně často a za tyto ušetřené náklady poskytnout zdarma wi-fi aspoň na recepci. Za připojení k wi-fi se platilo 1 Euro na 5 hodin.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nádherná dlouhá pláž. Na jednom konci začínala jako oblázková a postupně přecházela v písčitou. V jedné části je známá Banana pláž. Tam jsme však nechodili, protože tam už hrála na plné pecky reprodukovaná hudba z plážové taverny a my jsme vyznavači klidu. Nám se líbilo u naší malé taverny, kde vařila velice sympatická paní, vždy čistě oblečená v bílém plášti. Slunečníky a lehátka za poplatek. Moře krásné, dlouhý pozvolný vstup nám vyhovoval.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí klidné, obchůdky nedaleko - příjemná procházka malou uličkou. Nicméně nedaleko byla několikrát diskotéka až do rána, ale přežili jsme to.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Až na tu stravu spokojenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání