Napsat recenzi

Admiral, nadstandard v jídle

Recenze hotelu Tsilivi Admiral Hotel TUI Suneo *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 730x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Neskutečné jídlo, příjemné ubytování, milý personál, pláž nic moc, rušivý nával dětí všech věků, nevyspání se, rušnost.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Po příjezdu jsme dostali hned all inc náramky a hnali nás na snídani, po ní (10) jsme dostalli hned pokoj (žádné prudění, že all je až od 11 apod.), při odjezdu udělali snídani od 6:30, což je taky proti jiným dovoleným neobvyklé. V pokoji kuchyňka, lednice, balkon.

Osazenstvo klientů tvořili překvapivě v době našeho pobytu z obří většiny Češi, i v moři všude slyšet čeština. Pár Rusů, Angličanů, pak Poláci, Slováci. Komplex je velmi blízko pláži. Je tvořen souvisejícími bloky budov (7, ale jsou napojené, jako 1 členitý blok). Balkony skoro všechny dovnitř k bazénům, ne na ulici. Zahrada se nekoná, hotel je na malé ploše, budovy obklopují vždy ze všech stran bazény - 1 větší, 1 menší. Vedle většího je zároveň i venkovní posezení pro restauraci a pool bar (snack bar). U menšího je menší a méně vybavený pool/snack bar, oddělené hřiště pro děcka. Na pláži beach bar není.

Lehátka jsou jen kolem bazénů, za nás byl dostatek, nicméně budovy obklopují bazény ze všech stran - vždy část dne nějakou stranu s lehátky stínily :(, na slunci vždy jen některá. Slunečníky neposunlivé.

Je tu velká (až neuvěřitelná) koncentrace malých dětí, nedoporučuji pro někoho, kdo chce klid a ne neustálé ječení a řvaní, zvláště ruských "drobečků". Odpočívat v řevu, kdy stojí 2 kluci vedle sebe a křičí na sebe, jako by jeden byl na Sibiři a druhý ve Francii, skutečně není možné.

Nad hotelem létají letadla, dost nízko, dost hlučně, ale přes den nevadí (a asi to je stejné pro celý ostrov). V noci nelétají. Co hodnotím velmi nepříjemně, je špatné vyspání se. Do 23. h. je hotelová produkce, OK, ale dále do 3 hodin se lidi baví a to máte pocit, že vám sedí přímo pod okny a řvou (někdy i skutečně sedí pod okny na lehátkách). Byli jsme v sekci A s balkony do prostoru bazénu a posezení restaurace (v nejvzdálenějším rohu od ní). Od 6 h létají letadla, příp. táhnou lidi kolečkové kufry, baví se apod., což je slyšet jak u vás v pokoji. Lepší by to snad mohlo být kolem menšího bazénu (C a D), nejlíp v sekci G, která e nejdál, zároveň má balkony do kousku zeleně. Ale tam je pouze 10 pokojů. Tam jsme nebyli, tak nemohu potvrdit.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Vysoce nadstandardní proti všemu, kde jsme byli! 8-23 pití - samoobslužné automaty (krom barů) na různé limonády, šťávodžusy, kávu, čaj. Nikdy nechyběly kelímky, sklenice. Automaty jsou v sekci s jídlem, v restauraci a venku u venkov. posezení/baru. Bar u menšího bazénu - horší kvalita snacku, automaty na přeslazené šťávy a fuj teplou vodu, nalévat lze z PET lahví místní nealko. 10-12 a 15-17 snack u barů - výběr z: hamburger, hotdog, salát, toast, hranolky, omeleta, což je dost slušná nabídka. Snídaně 8-10, oběd 13-14:30, večeře 19-21. Chodí sem i z vedlejších studií, kapacita ale velmi bohatě stačila. Je restaurace, venkovní restaurace, terasa u restaurace. Vždy spousta volných stolů. Jídlo doplňováno ihned a hbitě, nikdy nic nedošlo, nikdy prázdné nádoby. Rozmanitost obrovská. Vždy 3-4 druhy masa, zeleninové, těstovinové saláty, zapečené a čerstvé zeleniny, hranolky, brambory, rýže na růz. způsoby, špagety, vždy i ryba. Zmrzka u oběda a večeře, sušenky, dortíky, želé, z ovoce kvanta melounu vždy, k němu jako 2. ovoce jablka, či pomeranče, či ananas, či hrozno. Jídlo chutné a mnoho. Snídaně zelenina, sýry, salámy, vejce na 4 způsoby, fazole, párečky, pečené zeleniny atd. atd. Perou do vás v all inc jídlo a pití celý den, netváří se otráveně, že něco chcete (to už jsme jinde zažili). Po 23. h. pití za 2 eura za položku. 3x týdně tematické večeře (zdarma, na rezervaci místa) ve water parku (ital., barbecue a něco).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Wifi funguje naprosto bezproblémově u recepce a v jejím okolí, na pokojích ne. Stolní tenis zdarma, kulečník poplatek, masáže procházejí každý den Thajky od pláže a nabízejí za poplatek (př. celé tělo 50 E). Na pláži jen u nějakého hotelu vedle šlapadla apod., jinak žádné vyžití. Každý večer od 21 tanečky děcek, od 21:30 program (řec. tance, řec. drnkání, karaoke, disco, ang. zpěvačka - super, 2x soutěže s animátorkami). Přes den u velkého bazénu jóga/stretch, aerobik ve vodě, volejbal, pro děti hry, malování na obličej apod.

Personál vstřícný, všímavý, pomáhající, ochotný, je ho tu nadbytek, tvořili ho z velké části za nás Poláci, Slováci, Češi (česká barmanka a animátorka). V tomto je hotel skutečně příjemný a výhodný pro cizojazyčně nemluvící. Úklid ok, ručníky měnila i častěji, než měla. Minus: Uklízečky tahají pytle a vozíky mezi lehátky a rekreanty. Údržbáři chodili očumovat celý den lidi k menšímu bazénu, nevhodné.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Mpouka. Od hotelu několik desítek kroků po asfaltce (nefrekventovaná, de facto jen k pláži). Na místě dost taveren a možností jídla. Poměrně úzká, lehátka 5-6 E za set, blízko u sebe, při rozbouřeném moři chaluhy, snaží se upravovat, hrabat, čistá, koše, sprch dostatek, písek s kameny, v některých částech do moře dlouho mělko s pískem, zažili jsme doslova všechny podoby vln. Opalování nahoře bez možné. Dlouhé procházení po pláži moc nejde, vlevo nutno úseky vodou s velkými kameny, pak už útesy a místní rybářské lodě; vpravo přístav místních menších lodí, dá se dojít střídavě po silnici a pláži a vodou a obcházením hotelů na Tsilivi Beach (širší, písek). Dá se využívat lehátek u hotel. bazénu (zdarma) a chodit na plavání do moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

U hotelu nerušná silnice, končí pak u pláže. Podél ní turistické krámky, haldy taveren, dá se silnicemi projít celkem daleko, chodníky jakž takž existují. Celý pobyt jsme měli libovolný vstup do water parku zdarma.

Výlety - pokud jedete s cestovkou, co jim vozí klienty do hotelu, dají vám obědový box, jinak ne. Na ulici nabízejí výlety i jiní, levněji - i s českými průvodci (např. hned naproti hotelu, nebo na křižovatce s hlavní silnicí). Byli jsme na okruhu ostrovem, fajn na zakoupení oleje z místní farmy s certifikáty kvality, či z lisovny oliv, místní produkty - rozinky, oliv. mýdlo, víno, med. Výlet na Navagio nás zklamal. Mega obří 3patrová loď, natřískaná, že jste seděli jak kvočny vedle sebe, strašných lidí. Na koupací výlety jsme byli zvyklí na něco jiného. Nakonec to bylo fuk, protože opalovačka nebyla možná - počasí bylo hnusné, zima, začalo i pršet, takže všichni na sobě vše, co mohli, zabaleni, měly být 3 koupačky, poslední zrušena a jelo se zpět.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Velké minus - čas tu utíká příliš rychle :)

Kvůli jídlu bych sem určitě jela, samoobsluha a přebytek všeho je super. Vadila mi rušnost, nevyspání a hlučnost strašného množství nevychovaných dětí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 58
z 66 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání