Napsat recenzi

Zakyntos Strofades Beach

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 833x
Recenze se líbila: 264 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel i jeho personál byl velmi příjemný, leží v klidné části letoviska.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoje příjemné, náš byl situovaný s výhledem na bazén a moře. Denně probíhala výměna ručníků a ložního prádla.

Koupelna byla asi nejslabším místem (staré kohoutky, zastaralé WC, které se velmi špatně splachovalo).

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Velmi pestrá, čerstvá, neměla chybu.

Snídaně jak slané, tak sladké i zelenina a kompotované ovoce. Velký výběr, každý den bylo něco nového. Řecká káva, čaj, voda, džusy.

Obědy - velký výběr (různé druhy zeleninových salátů, zapékané zeleniny i ovoce), těstoviny či těstovinové saláty v několika variantách, masa - kuřecí, hovězí, vepřové, různé přílohy (pečené brambory, ochucená rýže, chléb....), polévka, denně ryba, zmrzlina. Při každém obědě bylo něco nového.

Večeře - stejně jako obědy, velmi pestré, chutné, výběr a vždy něco nového. Výborný giros.

Nápoje - voda, džusy, víno - to nám nechutnalo (bylo bílé, růžové a červené) - myslím, že jsme nebyly samy.

Bar - výborné koktejly, voda, džusy, káva, pivo...

Svačiny - obložená bageta, stále stejná. Ta nám moc nechutnala, byla nasládlá.

Na zváženou - nadměrné užívání plastových kelímků v baru :-( Např. nalijí vám vodu z plastové lahvičky do plastového kelímku - nešla by dávat ta lahvička? Kelímky se nepoužívají vícekrát, což si myslím, že by také šlo.....to mě mrzelo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Ochotný personál (uklízečky, recepce, barmani, obsluha v jídelně....).

Ochotná a milá delegátka - byl malý zájem o výlety, domluvila nám výlet s Poláky. Na zvážení - místa, která navštívíte na okruhu ostrovem - super vyhlídka na hlavní město Zakyntos včetně kostela, návštěva muzea výroby olivových produktů - velmi zajímavé a poučné, návštěva vinařství - tak trošku předváděcí akce, stejně jako návštěva stánků u silnice s prodejem předraženého zboží, prezentováno jako koupě místních produktů - lze koupit za mnohem nižší cenu v supermarketech! To se nám opravdu nelíbilo. Návštěva nejstaršího olivovníku na ostrově - pěkné, návštěva nejstaršího kláštera - pěkné, Nádherná pláž Navagio s vyhlídkou, návštěva města Agios Nicolaos s koupáním a obědem - vcelku dobré.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Nádherná písčitá pláž, můžete daleko do vody, dlouho se stačí. Voda byla krásně teplá.

Doporučuji občas shrabat řasy (kazilo to celkový dojem).

Velmi nás potěšilo, že jsme mohly využívat lehátka a slunečníky na pláži, ačkoliv to nebylo avizováno.

Úklid pláže by se dal ještě trošku vylepšit (občas papíry, kelímky, vajgly....).

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Před hotelem super, za hotelem - směrem na pláž by se ještě dalo vylepšit.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Super dovolená za skvělou cenu. Užily jsme si to a klidně bychom se do tohoto hotelu zase vrátily.

Byly jsme v předsezóně a ještě nebyli animátoři (škoda, chyběl nám agua aerobik).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel Čelikovský: Celkový dojem - 9. 7. 2023 9:53

Hotel je deklarován jako 4*, ve skutečnosti odpovídá spíše 3* Pokoje jsou po rekonstrukci- standard, koupelna byla v otřesném stavu (stará poškrábaná podlaha, stará zašlá vana, všude černá plíseň... Klimatizace na pokoji fungovala. Jídlo bylo vařeno převážně z levných surovin, snídaně stále stejné, často se opakovala i jídla na večeřích a na obědech; malý a monotónní výběr zeleniny, ovoce- stabilně 1 tác s jablky, hruškami a pomeranči. Melouny bez chuti a často kyselé.... Personál hotelu je milý a slušný. Číšníci neustále odnášeli talíře ze stolu, pracovali opravdu dobře. Pokud jste klient, který za 4* očekává standard 4*, tak tento hotel nedoporučuji Moře krásné, pláž trošku špinavá, lehátka a slunečníky byly zatím zdarma, mají být ale za poplatek... Takže celkově bych dal tak 6-7bodů z 10 a příště bychom si vybrali jiný hotel... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání