Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 280x
Recenze se líbila: 210 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nemám co vytknout, možná úplně drobnosti. Krásný hotel, úžasné moře, jídlo.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Příjezd na hotel v 8.00, pokoj až v 12.00.

Pokoje rekonstruované, dostatečně velké, dvě přistýlky. Pohodlná široká postel, polštáře dostatečné. Na přikrytí pouze prostěradlo. Plocha televize, lednička. Každodenní úklid, ručníky, základní vytření podlahy. Koupelna pěkná. Hodily by se skleničky, ale měli jsme s sebou vlastní. Klima jela normálně. Sítě ve dveřích na terasu, zasouvací okenice.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Kdybych mohla, dám šest hvězdiček. Neskutečný výběr. Každý si musí přijít na své a pokud ne, pak jde o vybiraveho člověka. Vždy těstoviny, vždy rýže, brambory. Saláty vždy, zeleninové, majonézove. Vždy nějaké maso (hovězí na různé speciální úpravy, jehněčí, kuřecí....), Spousta zeleniny. Vždy sýr , několik druhů dezertů, meloun, zmrzlina. Personál profi, ochotný. V době našeho pobytu výskyt nějaké nákazy (průjmy), šly fámy, že to bylo z nějakého jídla. Také jsme si tim prošli, netušíme z čeho to bylo. Stane se.

Na pláži v rámci all bar, snack od 11 do 17. Bagety studené, teplé sendviče, burgery, hotdogy, slané koláče, hranolky, gyros. Dostatek všeho.

V rámci all nabidka velkého množství koktejlů, pivo, víno, nealko, co kdo chtěl. Barmani suprovi.

Na hotel jsme přijeli v 8.00 a hned jsme meli snídani. Před odjezdem v 13.30 jsme měli ještě oběd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Viz stravování.

Bazén skvěle udržovaný, čistý. Lehátek poměrně dostatek i přesto, že si na ně lidí rano dávali ručníky. Na pláži totéž.

Profi dámy na recepci, vždy pomohly.

Příjemná delegátka Pavla, okamžitě zaridila doktora. Návštěva doktora rychlá, i s cestou záležitost 40 minut.

Animační tým - naprostá pecka, skvělí lide se super přístupem k dětem, vždy usměvaví, přátelští, naše děti byly nadšené.

Každý čtvrtek zdarma řecký večer u bazénu.

WiFi slabá, spíše žádná.

V nabídce CK dva výlety, využili jsme jeden, byl moc pěkný.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Občas bordel z moře, černé řasy, nikdo je neuklízel, pak se odplavila samy. V písku trochu bordelu, což je problém lidí, kteří tam bordel nechávají. Lehátka zdarma, dostatek. More trochu vlnité. Voda super teplá, krásný výhled. Pas kamenů zde tolikrát zmiňovaný naprosto zanedbatelný, boty do vody nejsou potřeba.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Bordel jako všude v Řecku :-) ale hotel samotný uklizený.

V docházkové vzdálenosti asi pět minut supermarket Alex, kde se sežene základní jídlo i suvenýry.

Do města cca 15 minut, tam rušný život, restaurace, obrovské množství obchůdků.

Chce to půjčit si auto a trochu si ostrov projet.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Prostě skvělá dovolená, i přes malé nedostatky dávám plný počet hvězdiček. Člověk si tam opravdu odpočine, skvělé se mají a užije si moře. Pro děti super místo stranou rušného Tsilivi. Rádi se vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání