Napsat recenzi

Strofades - Tsilivi - pěkná dovolená

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 46 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově hodnotíme jako pěknou a opravu vydařenou dovolenou. Vše vyšlo podle našich představ a opravdu jsme si odpočinuli.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Na hotel jsme přijeli před osmou hodinou ráno a hned jsme mohli jít na snídani. Kufry jsme si odložili do místnosti za recepcí. Pokoj jsme měli připravený ve 12:00 hodin, ale s tím jsme počítali, tak jsme měli nachystané plavky a hned po snídani jsme vyrazili k moři. Pokoj byl mimo hlavní budovu, v I. patře a balkon jsme měli situovaný na bazén. Měli jsme manželkou postel a matrace byly na dobré úrovni, tak jsme se dobře vyspali, což je základ. V pokoji nebyla klasická skříň na oblečení, ale vestavěná skříň s poličkami. Chyběla ramínka na oblečení, tak jsme použili jako odkládací plochu další postel. V koupelně byl sprchový kout se zatahovací zástěnou. Teplá voda tekla vždy. Zařízení pokoje a koupelny bylo sice starší, ale paní, která nám uklízela byla vzorná a vždy jsme měli perfektně uklizeno, ručníky a ložní prádlo bylo možné vyměnit každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Řecké ostrovy jsme navštívili několikrát a kuchaře tohoto hotelu hodnotím jako jednoho z těch lepších. Myslím, že si každý z nabídky jídel vybere. My jsme tedy byli spokojeni. Asi to nejde srovnat třeba s mnohahvězdičkovými hotely Egypta, Turecka, ale na Řecko dobrý. Na snídani výběr ze dvou druhů salámu, plátky sýra, párečky, míchaná vajíčka, opékaná slanina, volská oka, pro děti palačinky atd. Samozřejmě jogurt, mysli, datle, rozinky, dostatek zeleniny. Z kávovaru silná dobrá káva. Na oběd a večeři pravidelně gyros, musaka, pasticione, různé chutné těstovinové pokrmy domácí kuchyně jejichž názvy ani neznám, vařené maso, grilované steaky různého masa, každý den bylo něco z moře - grilovaný mečoun, salát z chobotničky, škeble, vařená ryba a další dobroty. Jako příloha byly hranolky, rýže, různé těstoviny, opékané brambory. Vždy byl dostatek zeleniny, ať to byl míchaný salát, olivy, okurky, rajčata a různé jiné míchané saláty. Z ovoce hlavně broskve a meloun. Po obědě výběr z několika zákusků typických pro Řecko a ze tří druhů zmrzlin. Nejlepší byla čokoládová. K pití tři druhy vína (to teda nebylo nic moc) , a několik druhů džusů, samozřejmě balená pitná voda a dostatek ledu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál hotelu usměvavý a ochotný. S ničím nebyl problém. Na recepci je možné si za 1 euro zapůjčit plážovou osušku. Recepční vám zajistí třeba taxík, popř. když potřebujete i něco jiného. Jsou na kvalitní úrovni. Musím, ale nejvíc pochválit Barču, Denču, Honzu, Sáru (animátory) a delegátku Pavlínku, na kterou se můžete vždy s klidem obrátit a ona najde nějaké řešení a předá vám vyčerpávající informace o ostrově. Byli jsme s ní na celodenním výletě po ostrově a taky na dopoledním lodním výletě do Laganas, kde jsme mohli vidět želvy caretty a vykoupat se v průzračné vodě. Jenom doporučuji. No, ale špičkou všeho jsou jmenovaní animátoři, kteří se o všechny perfektně starají. Začínají ráno před desátou hodinou svojí znělkou, kterou roztančí i všechny, kteří se nachází u bazénu a potom vás připraví na den rozcvičkou. V průběhu dne je nejen o děti, ale i dospělé postaráno různými soutěžemi a jiným programem. Večer bývá dětská diskotéka a vyhodnocení soutěží a pokračují třeba divadelním představením, nebo dalšími soutěžemi. Mohl bych pokračovat dále, ale chce to zažít. Jsou opravdu suproví a děti je milují.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

U bazénu jsou sice lehátka, ale ta bývají již brzo ráno obsazena. Bazén sám o sobě byl čistý a koupali se v něm hlavně děti a probíhaly v něm soutěže, jako vodní pólo, košíková, apod. No my jsme, ale přijeli k moři, tak jsme chodili hned po snídani na pláž, která je písčitá a má pozvolný vstup do moře, což vyhovuje jak dětem, tak neplavcům. Voda byla krásně čistá a teploučká a tak jsme plavali k bójce a naplavali hodně mil. Chodili jsme na pláž, která navazuje na pozemek hotelu (plážový bar s koníkem) a zřejmě i tato část patří majiteli hotelu, ale lehátka a nápoje jsou zde již placené. Každý chce vydělat. A tak vám nabídnou 40% slevu. Set dvou lehátek, slunečník a stoleček vyjde na 7 euro. Další občerstvení jsme si tady nekupovali, protože je možné si je přinést z baru, který je u hotelového bazénu, což je cca. 100 m. Hned vedle této části pláže je možné si zapůjčit vodní skůtry, kajaky a o kousek dál je pro děti nafukovací hrad a další vodní atrakce. Jak píšu, tak u hotelového bazénu je plážový bar se sympatickým a usměvavým barmanem, který míchá nápoje a točí pivo Zorbas. To je tak na úrovni naší osmičky, ale v tom teple úplně stačí. Pokud má někdo po obědě hlad, tak si může nabídnout párek v rohlíku, bagetu, nebo hranolky. Po večeři je u baru pěkné posezení.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je umístěn v klidné části letoviska a do centra jsme chodili přes lávku, která je z boku hotelu a pod kterou hodují ve vodě želvičky, tak jsme jim vždy něco od snídaně vzali. V centru jste opravdu za několik minut. Tam jsme ochutnali v jedné z restaurací výborně ugrilovanou chobotnici a dali si pivo Mythos. Restaurace je rohová a poznáte ji lehce, navečer je úplně plno a vaří tam dvě starší "holky" s kšiltovkami na hlavě. Pro orientaci cena jídla se pohybuje od 15-20 euro, chobotnice byla za 18,5 euro, pivo Mythos za 4 eura. Pokud potřebujete vyměnit peníze, tak doporučuji bankomat národní banky, který je před obchodem SPAR, ovšem použijte výběr bez konverze, jinak vám napočítá něco navíc. Víc vás však na pobyt připraví delegátka Pavlínka na úvodní schůzce. Byli jsme se projít k hotelu, který se nachází napravo od našeho hotelu, na nejvyšším vrcholu, po pravé straně od hotelu. Je odtud pěkný výhled na celé letovisko. mohu doporučit. Samozřejmě se v okolí hotelu, cestou do městečka, nebo i na výletě setkáte s nepořádkem a odházenými petkami a jinými odpadky. No jste prostě v Řecku.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Můžeme doporučit

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání