Napsat recenzi

Výborné

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 524x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme ( 2 dospělí a 2 děti) poprvé na takovou dovolenou ( = ne zrovna levnou, letecky a all inclusive). Ale odjížděli jsme z Řecka maximálně spokojeni!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování v menším pokoji s balkónkem, my na manželské posteli, děti na dvoupalandě, námi ovládaná klimatizace v ceně. Koupelnička malinká, ale vše co je potřeba včetně fénu tam bylo. Na co si jen nemohu zvyknout ( to je i v jiných jižních zemích je - neházet toaletní papír do záchodu, ale vedle do koše)

Trezor za 10 EUR poplatek na týden. Obden se vytíralo a měnili ( doplňovali ručníky).

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stravování bufetovým stylem, bylo všeho dost, a skoro nepřetržitě doplňovali, fronty v jídelně byly malé, zvláště pokud jste vystihli správný čas. Snažili se o lehce stravitelné jídlo, bez smažených jídel, které se obměňovalo a nebylo to stále to samé. Dost bylo ovoce ( melouny, broskve, banány) a různých salátů. Dětem se líbilo, že si mohli vzít zmrzliny, co chtělo. Samozřejmě se nic nemohlo vynášet mimo jídelnu, což ale někteří nedodržovali a byli z toho trapné situace a i upozornění ze strany personálu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Nikdy nic neodmítli, vždy v dobré náladě, tam jsem opravdu připadal jako "zákazník=náš pán".

Bazén byl fajn, čistý a každý den dochlorovaný, lehátka a slunečníky byli v ceně, ale byl tam ze strany zákazníků ( hlavně z Polska) nešvar, že večer i pak ráno si lehátka "obsazovali" = dávali si tam ručník na ně a pokud jsi to neudělal také, pak lehátka pro ten den byla u bazénu zabraná.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla kousek od hotelu ( odhad od hotelového bazénu je do 80m) a byla písčitá. Lehátka slunečníky za poplatek 6 EUR za den. Na pláži restaurace a bary a půjčovna šlapadel, vodních skútrů atp. Vlny žádné, dno v moři velmi, ale velmi pozvolné.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Krajina byla taková suchá, sem tam nějaký odpadek, dost olivovníků kolem.

Do středu Tsilivi to byl kousek - tak 10min chůze, počet obchodů a restaurací byl velký a dostačující ( ale my jsme tam nejedli)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Vše, jak bylo napsáno v nabídce a vyfoceno na obrázcích na webu, bylo pravda a takto to bylo i ve skutečnosti. Férové jednání, žádné chytáky pro nedočkavé suchozemce.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání