Napsat recenzi

Rozpaky

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 771x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Pokoj č. 326 Pokoj č. 326
  • Manželská postel v pokoji č. 326 - asi pro novomanžele! Manželská postel v pokoji č. 326 - asi pro novomanžele!
  • Oběd - hlavní jídla Oběd - hlavní jídla
  • Bazén při našem příjezdu Bazén při našem příjezdu
  • Bazén 17.9.2015 Bazén 17.9.2015
  • Výhled z balkonu nového pokoje Výhled z balkonu nového pokoje
  • Navagio Navagio

Poprvé jsme si zvolili Řecko. Celkový dojem je rozpačitý a docela odpovídá recenzím, které jsem si zde přečetla. Největším kladem je poloha hotelu pár kroků od pláže, které nemáme co vytknout. Při příjezdu skupiny pan manažer hloubá v seznamu hostů, bloudí tužkou nahoru dolů a s úsměvem přiděluje klíče od pokojů. Dávejte si dobrý pozor, abyste nedostali klíč s č. 326, což se přihodilo nám. Netuším, podle čeho si vybírá oběti, jinak to nedokážu nazvat, protože při vstupu do pokoje mi bylo do breku.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Hotel nevypadá špatně a podle dostupných fotek jsme zjistili, že pravděpodobně v roce 2009 proběhla nástavba pokojů pod střechu. Pokoj č. 326 je právě pod střechou a absolutně neodpovídá nabídce CK. Nemá ani balkon ani lodžii, jen okénko pod stropem s výhledem na rákosí. Jakýmsi předělem pokoje je trám, do kterého jsme naráželi čelem. Katastrofa je postel široká 4 a půl kancelářského papíru (max 140 cm), kde dva lidi leží jako prkna. Žádná možnost sušení prádla. Klimatizace se dle rady manažera uváděla do provozu zapnutím jističe, tedy buď mrazila nebo nešla vůbec. Nebyl trezor ani rychlovarná konvice, televize nešla. Řvaní, že v tom prostoru tak pro služku nebudu ani vybalovat, mi nebylo nic platné, protože jiný pokoj nebyl a museli jsme tam zůstat 3 noci. Ten pokoj je putovní černý Petr -přidělí ho, vydrží stížnosti, po uvolnění jiného pokoje přestěhují a tak to jde pořád dokola. Renomovanou českou CK, která se to nechá líbit, raději nebudu jmenovat. Nikdo se nám neomluvil, berou to jako samozřejmost.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Kdo je zhýčkaný např. tureckými all inclusiv, tak ten zažije velké zklamání. Ale konec konců jsme se najedli, i ta zmrzlina byla. A nějaké zákusky přece nepotřebujeme, akorát bychom tloustli :). U baru byly fajn koktejly i barmani.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Na 11denní pobyt jsme dostali jedno maličké mejdlíčko. Ručníky měnili, nestěžuji si. Ale lidi mi tam připadali spíš jako kdyby byli v práci za trest. Kromě barmanů se nikdo neusmíval. Hotelový bazén je katastrofa sama! Při příjezdu ještě bylo vidět sem tam dno, poslední den plavaly řasy, hnus a děs. Podle manažera to bylo způsobeno vysokou vlhkostí vzduchu a střídáním teplot, což vyvěsil pouze v angličtině.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Veliké plus. Pláž ani moře nemají chybu! Písčitá pláž, pozvolný vstup, moře nádherně čisté. Za lehátka se platí 6 euro denně, 5 na 3 dny, 4 na 4 a více dnů. Není ale problém chodit na pláž přímo z lehátek od bazénu, je to pár kroků.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí prakticky nic není, ale je pěkná procházka na útes do olivových hájů. Do městečka je to tak 500 m procházkou.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Když vyvážím klady a zápory, tak nakonec to nebyla špatná dovolená, nebýt zpackaného začátku. Moře je opravdu nádherné. Doporučuji výlet lodí kolem ostrova, to byl opravdu krásný zážitek.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Olda: Až na bazén dobrý - 20. 9. 2015 19:11

Ubytování v pokoji bylo dobré, úklid nepřehnaný, ale celkem dostatečný.Povlečení a ručníky denně. Moře nádherně čisté s krásným pískem bez jediného kamínku a velmi pozvolným vstupem. Obsluha v baru výtečná, animační tým výborný. Samostatnou kapitolou je bazén. Kačák na návsi jihočeské vesničky je proti němu křišťálově čistá lesní studánka. Vrcholem byla trpná figura(snad správce bazénu) která se síťkou na motýli honila chuchvalce řas. Průhlednost vody byla cca 20 cm. Způsob jak udělat vodu čistou(zapojit filtraci) mu zřejmě zůstal utajen. Je to škoda, protože jinak hotel působí velmi dobrým dojmem. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání