Napsat recenzi

Absolutně neodpovídá ALL INCL - strašný bazén

Recenze hotelu Strofades Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 300x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Tsilivi-Minigolf Fantasy Tsilivi-Minigolf Fantasy

Zájezd 19.7.-26.7. 2015. Obrovské zklamání co se týče stravy a zděšení hlavně z bazénu!!! Neodpovídá uváděným 3*+. Nejhorší dovolená z řeckých ostrovů. Vše rozepsáno níže.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Přijeli jsme ráno a kolem 11hod. dostali pokoj, který vypadal přesně jako na některých obrázcích tj. 2 manž.postele+palanda pro děti, my měli boční výhled na bazén a moře, takže docela pěkné (pokoje č.518-522 ideál) v druhém patře, ale určitě bychom se vyhnuli přízemním pokojům s pohledem dozadu hotelu kam jezdí zásobování.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Po ubytování jsme šli na oběd, kde nás čekalo zděšení. V nabídce celkem 3 jídla (myslím ty, které můžete doplnit o přílohy či saláty tj. ryba, maso, omáčka) a v dalších 6ti mísách zelenina nebo přílohy (rýže, brambory, těstoviny).Největší zklamání bylo ovoce, pouze nakrájený meloun a pomeranče, které byly již vyschlé a zelené. Je pravda, jak psala jedna paní v recenzi, že lidé jsou zhýčkaní a že strava naprosto stačí, ano samozřejmě, že si pak říkáte,že výběr ze 3 jídel stačí, doma máme také jen jedno jídlo, ale jde o to, že CK hotel nabízí jako ALL INCL, což má určitý standard a toto odpovídalo spíše horší plné penzi. O snacku mezi snídaní a obědem či obědem a večeří se nedá skoro ani psát. Vždy na 1 hodinu položili ve skleněné bedínce v baru u bazénu jeden snack (obvykle rozkrájená bageta nebo slaný závin se špenátem dost přesolený), takže děti vlastně snack nevyužily nebo nestihly, když byly v dětském klubu. Jak uváděly mnohé recenze, hotelový bar byl neustále s frontou až ke sprchám a důvodem byl 1 barman a ve špičce 2, kteří nápor nemohli absolutně zvládat, ale poklona i přesto se stále usmívali (George). Nejhorší byly fronty na obědy a večeře. Ve většině hotelů jsme se setkali občas s frontou a personálem, který stál u dveří a pouštěl dovnitř dle uvolněných míst, ale toto překračovalo vše - fronty byly až do loby k recepci a tak se stalo, že s dětmi se čekalo i 15min. než jste se vůbec dostali dovnitř. Dle mého velké zdržení bylo proto, že ke dvěma servírovacím stolům (více jich nebylo) byl přístup pouze z jedné strany a né jak obvykle bývá z obou, aby si lidé rychleji nabírali a zdržení bylo minimální, ale tady ne. Dva dny před odjezdem jsme si všimli za barem cedule, že je přísně zakázáno nosit nápoje či jídlo z baru na pláž, což nás zcela konsternovalo. Máte All INCL a nemůžete si pití ani k lehátkům donést, když je pláž 30 m od baru? Všichni to samozřejmě ignorovali a nikdo nic nenamítal, ale už jen fakt, že něco děláte jakoby potajmu je pro klienty ALL INCL trapné. Další mínus tohoto ALL INCL hotelu bylo, že pokud jedete na celodenní výlet, tak vám nedají žádný balíček s sebou, když jsme se na to ptali manažera, tak nám oznámil, že vloni to ještě dělali, ale letos to je zakázané-důvod nesdělil, když jsme mu tedy řekli, že ok, že si vezmeme pro děti něco ze snídaně, tak řekl, že né, že vynášení jídla je také zakázáno, tak to už jsme byli rozlobeni a jídlo jsme si i tak vzali, ale zase berete dětem svačinu a musíte to dělat natajno, což si myslím, že klienti nemají zapotřebí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Pokoje vždy uklizené a čisté ručníky, barmani u bazénu milí.Animátoři byli moc dobří a pro děti ideální, jediným záporem bylo, že klub vůbec neeviduje děti. Vždy na každé dovolené (i u této CK se kterou jsme již jeli 2x) jsme vždy vyplnili dotazník o dítěti a zda smí klub opouštět samo nebo si ho rodič vyzvedne, tady ne, ani jméno ani jiné info, takže animátoři vlastně nevěděli kolik vůbec dětí v klubu v danou dobu mají. My máme děti větší, ale u malých dětí by nám to dost vadilo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Velkým kladem je pláž, která je krásná a moře velmi velmi čisté a bez chaluh.Cena setu (2 lehátka+slunečník za 6€ a moc pěkný MOJITO bar u moře, kde můžete využít stolního tenisu.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Další šok byl bazén (na fotkách vypadá mnohem větší, ale to už je holt práce dobrého fotografa), nebylo vidět na dno, takže jsme si hned říkali, že je kalný, což se nám nemile potvrdilo během dalších 2 dnů. Jen z našeho zájezdu měly 2 děti zánět stř.ucha a pak jsme se dozvěděli, že z polské klienteli děti 3 a že právě Poláci poslali na hotel hygienu, která prý uvažovala o uzavření bazénu. Nic z toho však nebylo oficiálně sděleno, ale pravda to s nějvětší pravděpodobností byla, protože se začali dít věci, naběhli tam zaměstnanci spustili nějaké víření ze dna a naházeli do bazénu kýbl bílé chemie a delegát si ten den bazén fotil, nicméně my už jsme do bazénu děti nepustili. Pokud budete chtít s dětmi strávit 1 večer mimo dětskou diskotéku, doporučujeme návštěvu minigolfu Fantasy hned v centru Tsilivi (opět delegát nevěděl ani vstupné)- minigolf je veden britskými majiteli a okolí je vystaveno do stylu Jurského parku s různými vodopády (viz.foto). Můžete si vybrat ze 3 herních tras dle obtížnosti. Vstupné je 5€ na osobu (vč.dětí), při odchodu dětem dají sladkost.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkové shrnutí-nejhorší dovolená, kterou jsme z řeckých ostrovů absolvovali (vždy máme kvůli dětem služby ALL INCL). Domníváme se, že pokud by byl hotel uváděn jako 2* s plnou penzí, tak by málokdo měl námitek kromě na čistotu bazénu, to by měl mít v pořádku každý hotel. Hotelová klientela jsou pouze Češi a Poláci a i dětský klub je s jednou polskou animátorkou). Klienti všichni v pohodě, myslím, že v dnešní době se jak Češi, tak i Poláci již chovají velmi dobře. Ke konci zájezdu se tam objevilo pár Britů, a žádní ruští občané tam v naši dobu nebyli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 48
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

VD: Re: - 2. 8. 2015 21:58

Dva dny před odjezdem jsme si všimli za barem cedule, že je přísně zakázáno nosit nápoje či jídlo z baru na pláž, což nás zcela konsternovalo. Máte All INCL a nemůžete si pití ani k lehátkům donést, když je pláž 30 m od baru? Všichni to samozřejmě ignorovali a nikdo nic nenamítal, ale už jen fakt, že něco děláte jakoby potajmu je pro klienty ALL INCL trapné.--------Zmiňujete tu moc krásný Mojito bar u moře, tudíž Vám určitě neuniklo,že zmíněný bar má pláž pronajatou, tudíž se nejedná o hotelovou pláž ( součást služby ALL IN ). Donést si někdo vlastní pití do Vaší pronajaté restaurace s pláží, tak se pose..., ano máte pravdu, je to trapné,ale od Vás. Pokud budete chtít s dětmi strávit 1 večer mimo dětskou diskotéku, doporučujeme návštěvu minigolfu Fantasy hned v centru Tsilivi (opět delegát nevěděl ani vstupné).-----------Delegát není vaše chůva, nemá jen Váš hotel. .Animátoři byli moc dobří a pro děti ideální, jediným záporem bylo, že klub vůbec neeviduje děti. Vždy na každé dovolené (i u této CK se kterou jsme již jeli 2x) jsme vždy vyplnili dotazník o dítěti a zda smí klub opouštět samo nebo si ho rodič vyzvedne, tady ne, ani jméno ani jiné info, takže animátoři vlastně nevěděli kolik vůbec dětí v klubu v danou dobu mají. My máme děti větší, ale u malých dětí by nám to dost vadilo.--------Evidovat si dětí, kteří si hrají v klubu 10 m od Vás, to mne vážně konsternuje! reagovat

LP: zřejmě jste zvyklá na jiné služby - 3. 8. 2015 8:45

Pěkná reakce, ale zcela mimo. Zřejmě zkušenosti se službami all inclusive vůbec nemáte a když už jste se tak hezky rozpsal(a), tak mě udivuje, že se nevyjadřujete k bazénu, což jsme uváděli, jako největší důvod zkažené dovolené. Vám ale i toto zřejmě vyhovovalo a nevadilo, zda děti nebo dospělý byli nemocní. Tipuju Vás na zástupce CK nebo někoho bez dětí, kdo dětský klub, snack u bazénu (což je především pro děti) či bazén nedokáže střízlivě posoudit. reagovat

KS: Vaše reakce na recenzi je nevhodná - 4. 8. 2015 14:14

také se mi zdá, že zastupujete spíše cest.kancelář než, že patříte mezi klienty hotelu, kteří pro ostatní uvedou spokojenost či nespokojenost s hotelem. Každý má jiný názor, ale vzhledem k tomu, že i my jsme v tomto hotelu byli, tak souhlasíme s recenzí, na all inclusive je hotel opravdu dost slabý a delegát také nebyl nejvstřícnější. Co se týče informací cen to si také myslím, že by měl vědět, sice má na starosti jiné hotely, ale také z této části zakynthosu a vzhledem k tomu, že u jiných atrakcí nebo zajímavostí ceny v katalogu na recepci má, tak tady by také mohl. My děti v klubu neměli, ale vím, že se přeci nepohybujete stále u bazénu tj. těch 10m od klubu, takže opět nesouhlasím, že vás to konsternuje, když někdo vyjádří názor, že by to být mělo, navíc když jinde od té samé CK to tak bylo. Vaše reakce je neadekvátní a my jsme naopak rádi, když si recenze o hotelech od ostaních můžeme přečíst. Vždy jsou spokojení a nespokojení a záleží jen na vás a vašich nárocích, zda budete souhlasit s něčím co by vám vadilo také nebo ne. děkuji všem lidem co mají trpělivost po zájezdu napsat názor. reagovat

EL: Pro nás na jedničku! - 6. 8. 2015 0:00

Čtu tady podle mého názoru neobjektivní názory.Každý si musí pospoudit po svém.Nebudu přece srovnávat hotel se 4hv. v Egypte nebo v Turecku,s hotelem se 3hv. v Řecku.......Každá země to to má nstavené jinak,priority Řecka jsou o něčem jiném než o válení v super rezortu!Kdo si myslí ,že má ALL,tak se snad musí několikrét denně nažrat,s prominutím na doraz?Nám vše vyhovovalo,děti naprosto spokojené,animátoři výborní,tak čím si kazit dovolenou?Kdo chce si to určitě užije po svém a odkazy viz nahoŘecka,neváhejte,bylo to fakt super a nečtěte negativní komentáře..Dejte výlet na lodi lodi kolem ostrova,zkuste výlet do Zakynthos,11 euro,přístav náhdera,golf v Tsilivi,animační programy v hotelu a tak nějak jsme nestíhali...... reagovat

Martin: Re: Pro nás na jedničku! - 8. 8. 2015 10:16

Lžete,,**** hotel. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání