Napsat recenzi

Spokojenost :-)

Recenze hotelu Porto Planos Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

DOPORUČUJEME!!!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jednoduše zařízené pokoje s klimatizací, trezorem a v našem případě i s malou kuchyňskou linkou(vybavení: el. trouba, 2-plotýnkový vařič, rychlovar. konvice, hrnce i základní jídelní servis).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava se podává v protějším hotelu Admiral (přes ulici). Strava chutná a pestrá. K večeři vždy ryby nebo mořské plody, často jehněčí maso..výborné řecké zákusky(baklava, chalva), ovoce, zmzliny, sýry, saláty! Strava nám chutnala a i po 10 dnech jsem se na snídaně a večeře těšila :-) ...nicméně záleží na každém a vybíravým jedincům by se kuchař jistě nezvděčil!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Recepční pracující ráno a odpoledne ochotní a vždy s úsměvem na tváři plnící veškerá přání hostů, noční recepční párkrát nenalezen :-) , ale klíče jsou "naštěst" hostům přístupné (takže jsme nemuseli spát na recepční pohovce :-) ).

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž písečná vzdálená 200m. Vstup do moře postupný, přes kameny(doporučuji boty do vody pro pohodlnější vstup do vody), písečná část a dále už jen kamenité dno, kde jsou ježci, medúzy ne). Pláž čistá s lehátky (set 2 lehátek a slunečníku 6 E/den). Vedle hotelu Caravel možnost ležet na trávě.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V okolí hotelu taverny, minimarket, obchody se suvenýry a místní kanceláře nabízející výlety....doporučuji navštívit místní kanceláře...i přes "vyhrožování" delegátkou pro nespolehlivost...ušetříte peníze a rozhodně nehrozí, že vás na výlet nevyzvednou nebo vám nepojistí auto (jak nám bylo řečeno delegátkou). Auto přes delegátku na 1 den (Daewoo Matiz) 50/E, u místních 40/E den s kompletním pojištěním (za 10E natankujete benzín na který ujedete po Zante už pěkný kousek)!!! A obdobné je to i s výlety!!! U hotelu byla kancelář s česky mluvícím a ochotným personálem!!!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem velmi dobrý...klientela hotelu: angličané (hluční u bazénu..moře asi ani neviděli-naštěstí pro nás), maďaři, rusové a spousta našinců...někdy jsem se za "naše" styděla...např. pojídání jídla přímo ze švédského stolu, pokřikování během nabírání jídla - oznamování typu: " Maruno, tady jsou i ryby a maso - pán stál na opačném konci jídelny :-(.......myslím, že nabýváme stejné oblíbenosti jako naši vzdálení východní sousedé!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání