Napsat recenzi

Jela bych znovu

Recenze hotelu Porto Planos Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Tsilivi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 003x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel celkově působí příjemným dojmem. Interiéry jsou vkusně řešené a po modernizaci. Personál hotelu je milý a vstřícný s čímkoliv pomoci. Pokoje (studia) budovy Planos 3 jsou prostorné s TV, balkonem, ledničkou, vařičem, konvicí a příbory. K dispozici je i sušák na prádlo. Každý den poklizeno a vyměněné ručníky. 1x týdně výměna ložního prádla. Wi-Fi v hale u recepce zdarma. Možno si přikoupit za 6 euro Wi-Fi na pokoj. Klimatizace na pokoji také zdarma. Trezor možno využít jen na recepci a bez poplatku.Pokrmy se z 2/3 stále opakují, avšak výběr je dostatečný. Okolí hotelu je čisté a pěkně udržované. 3x týdně v hotelovém baru probíhá tematicky zaměřený večerní program. Celkový dojem z hotelu velmi pozitivní. Zejména pokoje bych ohodnotila mírně nadprůměrně, dle mých dosavadních zkušeností s hotely stejné kategorie. Tento hotel rozhodně stojí za návštěvu. Doporučuji.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytováni jsme byli hned při příjezdu (v 11:00). V hotelu pobývá větší množství anglicky mluvících návštěvníků se kterými ovšem v našem případě nebyl vůbec žádný problém. Hotel navenek působí příjemným, útulným dojmem a tak tomu bylo i z hlediska celkové atmosféry. Určitě bych jeho návštěvu doporučila.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Snídaně byly poměrně pestré. Studená nabídka obsahovala šunku, plátkový sýr, rajčata, 3 druhy řeckých jogurtů, mnoho druhů džemů, máslo, tmavý a světlý čerstvý chléb, toastový chléb, nutelu, lupínky/kuličky do mléka, croasanty, lívanečky, domácí koblížky, řecký koláč, "bábovku", melouny, pomeranče...Teplá nabídka obsahovala párečky, vajíčka na tvrdo, vaječné variace (míchaná vajíčka, omelety, volská oka apod.)šunkovou směs s paprikou atd. Základní neměnná nabídka večeří obsahovala těstoviny se dvěma druhy omáček, řecký míchaný salát s fetta sýrem, listový salát, brambory, rýži, tepelně upravenou zeleninu, pečivo, melouny, pomeranče. Dále byla vždy jiná polévka, ale nejspíš instantního charakteru a s obměnami různé druhy ryb a mas na rozmanité způsoby, plněné papriky, řízečky plněné sýrem, 1x hranolky atd.. U jídel se nacházely popisky v češtině. Kvalita večeří mě příliš neohromila, ale vždy jsem se nasytila. Za nepříjemné považuji málo prostoru u stolů a v jídelně celkově. Oceňuji práci paní obsluhující, která po dobu celého pobytu sama provozovala celou jídelnu a vše zvládala na 1.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Pokoje byly krásné, prostorné, vybaveny novějším nábytkem. My, jako klienti FIRO Tour, jsme byli ubytovaní v posledním (3. patře) budovy Planos 3. Budova měla výtah. Měli jsme balkón orientovaný do ulice, avšak částečně i s výhledem na moře, takže spokojenost. Klimatizace na pokoji byla zdarma a k dispozici jsme měli ledničku, vařič, konvici, příbory, fén a sušák na prádlo. Vzhledem ke kategorii hotelu hodnotím vybavenost a stav pokojů mírně nadprůměrně. Společné prostory hotelu jsou čisté a vkusně řešené. Úklid proběhl poctivě každý den s výměnou ručníků, 1x týdně nám měnili ložní prádlo. Jedinou nepříjemností pro nás bylo vyhazování použitého toaletního papíru do odpadkového koše, nikoliv do mísy. Pán na recepci byl velmi vstřícný, co se týče jakýchkoliv dotazů. Velmi dobře nám poradil trasu našeho výletu vypůjčeným autem. Barmani byli velmi milí. Za každé dýško se nám odvděčili panákem :-) Všichni zaměstnanci komunikují velmi dobře anglicky. Instruktáž na pokojích byla vyvěšená i v českém jazyce.Oceňuji i Wi-Fi ve vstupní hale zdarma. Bazén jsme přes den nevyužívali, ale v podvečer už byl takřka prázdný. Z vetší části je bazén poměrně dost hluboký. 3x během 8 denního pobytu byl v hotelovém baru pořádán tematický večer.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Písečná pláž se nachází kousek od hotelu. Cca 5 minut chůze. Blíže k hotelu je pláž užší, dále od hotelu se rozšiřuje.U vstupu do vody bývají místy kamínky, ale lze najít úsek, kde je jen písek. Moře je krásně čisté a během našeho pobytu, tj. začátkem srpna, mělo kolem 30 stupňů. K dispozici jsou na pláži různé vodní sporty. Lehátka jsou za poplatek. Jejich cena se pohybuje většinou kolem 6 euro za 2 ks lehátek+slunečník/den. Množství lidí na pláži odpovídalo špičce sezóny, ale i tak se volné místo vždy s klidem našlo. Zakynthos nabízí velké množství překrásných přírodních pláží, a proto se vyplatí vyrazit mimo letovisko, kde bývá pochopitelně i klidněji.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Asi 150m od hotelu se nachází hlavní třída plná taveren, barů a obchodů se suvenýry, nicméně v blízkém okolí je poměrně klid. Ve většině případech byli zaměstnanci pouličních barů na můj vkus příliš dotěrní a hluční při pokusu ukořistit nového zákazníka. Po večerech na hlavní třídě jezdí vyhlídková koňská spřežení. Zdejší obchůdky neprodávají nikterak originální a vkusné předměty, ale na nákup kýčovitých suvenýrů jich tu je víc než dost. Na ulici se taktéž nachází velké množství stánků nabízejících všemožné výlety po ostrově, mnohdy za mnohem přijatelnější cenu, než nabízí samotný delegát v hotelu. My měli dokonce štěstí u několika takových stánků potkat česky hovořícího zaměstnance. Podobně tomu je i s půjčovnami automobilů. Je jich zde velké množství a ceny se mnohdy velmi výrazně liší!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem z hotelu a prostředí mám vynikající. Ubytování si pochvaluji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání