Napsat recenzi

Denise Beach

Recenze hotelu Denise Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 372x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokoje tmavé, ubytování do rušné silnice i když požadavek byl pro vyšší patro s výhledem na moře. V pokojích je tma. Čeští turisté jsou ubytováni v suterénu bez výhledu. Vybavení pokoje zastaralé, klika u dveří vypadává, ve sprše u baterie vodní kámen, že nejde pořádně nastavit teplota vody, sprcha v držáčku nedrží, těsnění u sprchového koutu také zničené.

Snídaně dobré, velký výběr ale chybí třeba obyčejná voda, kterou by člověk použil k ředění sladkých džusů. Večeře příšerné, po každé to stejné, maso suché, tvrdé, překořeněné.

Pláž žádná není. Z hotelu se po schodech vstupuje přímo do moře. Nedostatek lehátek u bazénu, a terasách. Na terase nejsou deštníky. Terasa přímo u moře má deštník s lehátky za 10EUR

Delegátka přišla na hotel jen první den informační schůzky a pak ji nikdo za celý pobit neviděl. Na informačních tabulích chyběli data schůzek i čas odletů, kdybychom nezavolaly, nic nevíme.

Špatný přístup k moři, musíte neustále po schodech, pro starší lidi nebo lidi se zdravotním problémem je toto nedořešeno.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Vybavení pokoje zastaralé, klika u dveří vypadává, ve sprše u baterie vodní kámen, že nejde pořádně nastavit teplota vody, sprcha v držáčku nedrží, těsnění u sprchového koutu také zničené.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně dobré. Večeře katastrofa, na všem koření. I plátkový sýr je posypaný mletou paprikou. Nedostatek ovoce (vlastně kromě mísy kompotu tam není ovoce žádné), 2x za pobyt byl k večeři meloun. Chybí zmrzlina, ze sladkého byl puding nebo želé. Jídla pořád stejná, každý večer dušená ryba (překořeněná), vepřové na zelenině, pečené (vysušené) kuře, sýrový nebo šunkový koláč, rýže, těstoviny, grilovaný lilek nebo rajče, rajská omáčka na těstoviny, vařený květák, pečené brambory nebo hranolky.

Jídlo pořád stejné, překořeněné a suché

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál na recepci byl milý. V restauraci katastrofa. Nádobí ze stolů si hosté sklízí sami, protože personál chodí kolem stolů a nevšímá si. Pokud člověk nejde k baru, tak se ho nikdo u večeře ani nezeptá, zda si dá něco k pití.

U večeře v tomto hotelu se nedodržuje žádný dress cod. Můžete přijít i v plavkách. Hotel v žádném případě neodpovídá 4*

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž žádná není. Po schodech se jde přímo do moře. Poslední 2 schody leží už v moři. Chodíme v botech, protože schody kloužou. Když máte štěstí tak boty které při vstupu do moře necháte na schodech i najdete, ale jsou i tací, co při návratu z moře, boty už nenašli.

Moře dobře přístupné, žádné vlny, čisté ale až po cca 300m, jinak dole nasazená tráva, což není příjemné. Tráva je po celém pobřeží Laganasu

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Dostatek restaurací, obchodů, všechno je kousek

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Velké zklamání. Do tohoto hotelu se už nevrátíme. V Laganasu jsem byla před lety, proto jsem se chtěla na Zakynthos vrátit. Hotel opravdu zklamal.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání