Napsat recenzi

Slabý průměr

Recenze hotelu Alexander The Great Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Laganas)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 159x
Recenze se líbila: 226 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vstupem k recepci si oddychnete, že jste se při výběru hotelu snad nespletli, ale další zjištěné skutečnosti to zkazí. Plusem je pouze MOŘE, za kterým jsme vlastně hlavně jeli.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj byl skromně vybaven, byl ale čistý. Klimatizace se nedala regulovat, což byla katastrofa, buď byla zima nebo horko. Z vodovodu neteče pitná voda. Toaletní papír musíte házet do odpadkového koše, to není typické pro čtyřhvězdičkový hotel, nebo ano? protože jsme odlétali večer, mohli jsme si nechat kufry v suterénu, tam byla ale silně cítit plíseň a bylo tam nesnesitelné horko.byla to vlastně místnost pro uklízečky, kde měly převlékárnu. Nahlédli jsme do posilovny, nedovedu si představit že by tam někdo cvičil, silně tam byla také cítit plíseň.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Každý den stejné, zeleninové saláty, vajíčka, nechutné párky, fazole s omáčkou z konzervy, dušená zelenina rozblemcaná. V rýží při obědě byla zamíchána šunka zbylá že snídaně nebo něco jiného, co zbylo. Každý den jsem jedla tedy brambory nebo hranolky a pečené kuře. Sladké bylo odporné, želé pro Poláky, jako kdyby tam někdo jiný nejezdil. Pouze jednou byla asi na ochutnání baklava. Z ovoce jen meloun, jednou jablka a hrušky, jako kdyby jiné ovoce neexistovalo Příbory jsem si musela pokaždé otírat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu se snažil být milý. Poslední den jsme měli objednaný výlet, takže jsme recepčního poprosili, abychom mohli zůstat v hotelu o 2 až 3 hodiny déle, jen na osprchování, nekompromisně odmítli, jen za 40 EUR. Neřekla bych že měli úplně obsazeno, ale kde není zájem.... Vybavení hotelu průměr, v recepci prosezené staré sedačky.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Protože hotel je umístěn u hlavní ulice, je okolí tomu odpovídající. K pláži dojdete krátkou procházkou, pláž je přeplněná. Chodili jsme k veřejné pláži, kde pokud jste si objednali cokoli od obsluhy, která vám přinesla pití nebo jídlo až k lehátku, nemusely se lehátka platit. Malá voda byla za 1 EUR. U hotelu jsou dva bazény, čistá voda, volná lehátka se vždycky našla.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Hotel určitě nedoporučuji těm, co chtějí klid a ticho. Večer v ulicích je velmi rušno, což nám ale ani tak nevadilo, chodili jsme na dobrou domácí zmrzlinu do jednoho krámu, něco nakoupili....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání