Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Macedonia Aparthotel *** (Řecko - Zakynthos - Kalamaki)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 903x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 26
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na hotel z cesty na pláž Pohled na hotel z cesty na pláž
  • Blok A, pohled ze silnice před hotelem Blok A, pohled ze silnice před hotelem
  • cesta k bazénu cesta k bazénu
  • pohled na hotel z hlavní silnice Kalamaki - Laganas pohled na hotel z hlavní silnice Kalamaki - Laganas
  • kuchyňka kuchyňka
  • kuchyňka a obývací prostor kuchyňka a obývací prostor
  • koupelna koupelna
  • nízký průlet nízký průlet
  • Na toto místo dojdete asi za 15 minut Na toto místo dojdete asi za 15 minut
  • Na toto místo dojdete asi za 15 minut - úplné soukromí Na toto místo dojdete asi za 15 minut - úplné soukromí
  • moře a pláž směrem k Laganas moře a pláž směrem k Laganas

Velmi čistý a upravený hotel s krásnou zahradou kolem bazénu. Po přijezdu ráno nás ubytovali bez zbytečných průtahů asi v 11 hodin. Delegátka CK Fischer příjemná. Ostrov Zakynthos na nás udělal velmi dobrý dojem.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme dvoupokojový apartmán - velmi prostorný. V ložnici bylo manželské dvoulůžko a dětská postýlka. Hlavní místnost pak fungovala jako obývací prostor s kuchyňkou a bylo zde také jedno lůžko (plnohodnotné, velké). Z obou místností byl vstup na prostornou terasu (6 x 2 metry), která je oddělena dostatečně vysokou zídkou od sousedních teras, takže zde máte soukromí. Na terase byl stůl a čtyři proutěná křesílka. Další stůl byl v obývací místostní a kolem něj čtyři standardní židle. Apartmán byl velmi pěkně a moderně vybavený, několik nezávislých světel a lampiček, několik volných elektrických zásuvek, dva odpadkové koše - to vše jsou sice detaily, ale příjemně potěší. Dveře na terasu jsou plastové s dvojitým sklem a dobře tlumí ruch zvenku. Žádná letadla, která při přistání prolétají opravdu těsně nad hotelem, nás vůbec nerušila. Zřejmě také díky tomu, že jsme byli ubytování v bloku A, který je nejdále od letové dráhy a má výhled na silnici před hotel. Hotel je složen z pěti bloků A, B, C, D a E. Pokoje v bloku D jsou přímo "pod letadly" a nejsou zde plastová okna, takže zde ubytování lidé si trochu stěžovali na velký hluk, prý jim v pokoji vše vibrovalo. Pokoje bloků B, C, D a E mají výhled na bazén a zahradu. Hotel má 20 dvoupokojových apartmánů a 40 studií. Všechny budovy mají tři podlaží. Nejnižší podlaží má terasu zapuštěnou částečně pod zemí. V bloku A je recepce a apartmány, které všechny mají výhled na silnici. Silnice vede k moři a hotelům Golden Beach, Louros a Marelen. Je zde docela provoz, který nás občas rušil, hlavně autobusy, které neustále vozí do a z těchto velkých hotelů hosty. Hotel je celkem klidný, ale občas i pozdě v noci k nám doléhalo halekání bavící se britské mládeže. Pokoje se odemykají eletrkonicky kartou. Koupelna má celkem prostorný sprchovací kout, který má uzaviratelné zástěny.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Výborné - vlastní. Kuchyňka je dobře vybavená, mělké talíře, hluboké talíře, malé talířky, příbory, skleničky, hrnky na čaj (vše 4 ks), ostré nože. Dále velký hrnec, malý hrnec, pánev, cedník na špagety, otvírák. Chybělo prkénko a struhadlo. Dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice. Chyběl nějaký odkapávač na umyté nádobí. Lednička dostatečně prostorná, čistá, mrazák výkonný.

Nejbližší taverna pět minut chůze. Ceny za hlavní chod 6 - 9 Euro. V Olive Tree nabízí k hlavnímu chodu zdarma předkrm, když přijdete před 19 hod. Nejbližší pita gyros za 2 Eura v Yummy Grill House.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Klimatizaci lze dokoupit za 7E na noc nebo výhodněji za 65E na 10 nocí. Je individuálně ovladatelná a funguje bez časového omezení (dříve prý byla omezena jen na určité hodiny). Je zcela nehlučná. Využili jsme dvě noci.

WiFi za poplatek 2E na hodinu nebo 25E na celý týden. Nevyužili jsme.

Úklid probíhal každý druhý den - bez připomínek. Během 11-denního pobytu nám dvakrát vyměnili ložní prádlo, třikrát ručníky.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

K moři asi 450 metrů po silnici - ale zde se nachází asi nejhorší úsek jinak překrásné pláže Kalamaki. Jsou zde placená lehátka, v moři na dně jíl, takže je kalné a na břehu až půl metrů tlusté nanosy mořské trávy. Takže po příchodu k moři doporučuji jít ještě dalších 300 metrů nalevo k hotelu John&Joys nebo napravo směrem k Laganas, kde najdete zcela opuštěné úseky pláže, totální soukromí a moře bez trávy a kamenů. Moře bylo fantastické, mělké, průzračné, teplé, klidné a narozdíl od jiných řeckých ostrovů zde nefouká nepříjemný vítr. Slunečník jsme si nosili vlastní - můžete si ho zapíchnout, kde chcete, nejdále ale 5 metrů od moře, kvůli želvám, které kladou vejce v zadní části pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Začátek letištní přistávací dráhy jen pár metrů od hotelu. Nejbližší obchod asi 200 metrů, dalši dva pak asi o 50 a 100 metrů dále. V centru mnoho dalších obchodů. Ceny překvapivě příznivé a o poznaní nižší než jsme zažili třeba loni na Rhodosu. Hotel bezprostředně nesousedí s žádným dalším hotelem. Je to vlastně posledné hotel na okraji Kalamaki. Autobusová zastávka je asi 200 metrů. Bankomat v centru Kalamaki asi 1 km.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Velmi pěkné ubytování, které je trochu dál od moře a trošku moc blízko k letišti. Dovolená se nám moc líbila. Za celý pobyt ani jeden komár. Moře nádherné, ale na ta nejkrásnější místa na pláži je potřeba se 15 minut projít - zvládali jsme to dvakrát denně s dvěma velmi malými dětmi, takže kdo touží po soukromí na nádherné pláži a nebojí se chodit, pro toho doporučuji

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání