Napsat recenzi

Pohodička v Řecku

Recenze hotelu Crystal Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Kalamaki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 512x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel leží hned u pláže, která je čistá a prostorná. Voda v moři byla křišťálová a písek se nevířil. Samotné Kalamaki je menší letovisko, ale za zábavou to není vůbec daleko. Bary a pěkné taverny jsou kousek za hotýlkem. Rovněž nějaké nákupní možnosti jsou kousek od hotelu.

Pokud by měl zájem někdo o noční výlet po barech a disco tak toto je 4 km (po pláži) od hotelu v tepajícím Laganas.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jsou obyčejné, ale dostačující. Dá se sedět i na balkonku, kde je plastový stůl a židle. Klima se platí 7 euro na den. My jsme ji v termínu 28.8.-4.9. nepotřebovali, přitom bylo denně okolo 35 stupňů. Záleží, na kterou stranu jste ubytováni, my měli stín celý den na balkoně. Lednička byla za 5 euro na den. Postačila nám dohromady (celkem pro 4 dospělé lidi stačí), kdo je náročnější bude potřebovat jednu sám. My chladili pouze nealko a alko. :-) Koupelna má mrňavý sprchový kout a u něj závěs na místo skel. Doporučuju nacpat jej do té vaničky a dávat velký pozor, jinak plavete. Zkrátka sprcháč je malý tak pro dítě, já vážím 56 kilo a měla jsem problém :-D

Do zásuvky doporučujeme něco proti komárům a taky repelent když sedíte večer na balkoně tak koušou. Doporučujeme vzít i kolíky a šňůru na prádlo – na balkoně chybí a v koupelně není moc kam věšet.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně v pohodě, výběr nebyl obrovský, ale plně dostačující (párky, vejce míchané i na tvrdo, volské oko, vaječné omelety, 2 druhy salámu, balkán sýr, plátky eidam, máslo, nějaké druhy sušenek, zdravý zob, 2 druhy marmelád, čokoláda, pečivo něco sladké něco ne, rajče, salát, okurek, meloun, jinak ovoce a větší výběr salátu nebyl) ke snídani zdarma pomerančový džus, mléko, káva, čaj, čokoláda. Voda bohužel ne. POZOR voda z kohoutku zde pitná není-kupovali jsme v marketu (6*1.5 l stálo 1,5 euro - takže pohoda). Každý den snídaně stejná, ale já neměla problém si vybrat.

Večeře jsou servírované (předkrm, hlavní chod a desert) - což by nebyl problém. Jejich chuť je, ale hrozná. Vždy když se posadíte tak musíte objednat vše na ráz a i tak trvá večeře min. 2 hodiny. Až na jeden den neustále příloha hranolky - možnost ji nechat změnit žádná i když umíte jazyk. Nic proti hranolkům nemám, ale každý den to je moc. Maso často vysušené a přelité jakousi omáčkou připomínající sliz. Nebo maso přelité vinným octem a s ním i pečené bylo tak kyselé, že nešlo ani polknout jak sevřelo hrdlo. Nejsem vybíravý člověk, ale tady by se měl kuchař vrátit do školy! Vždy bylo na talíři maso, hranolky a nějaký salát mix. Jediné co kuchaři nelze vytknout u večeří jsou dezerty, ty špatné opravdu nebyly. Pití si hradíte sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení v pokojích starší - ale funkční. Jinak je hotel pěkný. Má opravdu nádhernou zahradu, při večeři lze jíst i venku pod hvězdami.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Křišťálová voda, pláž čistá. Želví hnízda (dokonce byly viděny malé želvy o půl osmé ráno se líhnout a upalovat do vody) cca pět mrňousků. Tyto zážitky dokonale nahradí zklamání ze stravy v hotelu. Pro milovníky šnorchlování, je kousek od hotelu pár skalek. Zde je možnost spatřit murénu, trnuchu, platýze, papouščí rybu, ježky, hvězdice a další druhy různých rybek. U hotelu je voda plytká, člověk musí jít kousek dál, ale nejezdí zde žádné čluny (skrz želvy) takže to není vůbec problém.

Pláž a moře je skvělé, bazén rovněž.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolní příroda je opravdu na dosah a je krásná. Dá se vylézt i na tu horu sousedící s hotelem. Je to cca 6 km stoupání. Doporučuji vyrazit 6:00 ještě za tmy.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dala bych super, ale skrz jídlo v hotelu to neudělám. V restauracích je, ale jídlo zase velmi chutné (chodili jsme totiž na obědy). Příroda nádherná.

Kdo překousne tu stravu tak sem doporučuji jet. Bylo zde krásně.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání