Napsat recenzi

Standardni dovolena, zadne prekvapeni

Recenze hotelu Paradise Beach Hotel **** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 489x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Klasicky fakultativni zajezd - temer zadne prekvapeni. Hotel podprumerny s vyjimecne protivnym a drzim personalem. Plaz u hotelu patri k tem nejmene peknym na ostrove. Poloha hotelu je prima - pokud planujete cestovat po ostrove, dobra dostupnost vsude. Mestecko je plne vybavene.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Necekali jsme zadne zazraky, ale plisen, rez a vodni kamen..? Je videt, ze na udrzovani hotelu asi nejsou investice. Vyhodou vsak je, ze uklid probiha kazdy den a pokoje byly ciste. I kdyz - na pozadani nebyli ochotni vymenit rucnik driv jak za 3 dny. Personal je nejvetsi slabinou hotelu - myslim, ze to byli majitele - no strasne neochotni a arogantni.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

HLAVNE si nekupujte zajezd se snidani! Jsou to vyhozene penize, snidane nejde zrusit!!! Servirovani nam prislo dost nehygienicke, kazdy den to same a kvalita potravin silne podprumerna, ble. Cca 3 min chuze od hotelu je restaurace green frog, kde maji snidane za stejnou cenu - kazdy den muzete mit neco jineho a mnohem chutnejsiho. Zadali jsme o zruseni snidani hned druhy den, ale nebylo nam dovoleno...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Internet pouze u recepce!!! A to velmi slaby. Pokoje ciste, ale cisty rucnik dostanete pouze jednou za 3 dny = vlastne Vam je vymeni jen jednou za pobyt... Pokoje stare, olezle rzi. Majitele hotelu stoji kazde rano u snidane a jak bachari ve veznici kontroluji kolik si nabirate. Neochotni jakkoliv vyjit vstric, dost nam to kazilo dojem z celeho pobytu.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Plaz ihned u hotelu, asi 3m siroka, hodne spinava (chaluhy) pozvolny vstup do vody - vhodny pro deti. Voda paradni, jenom to neni klasicka krasna modra plaz typicka pro Zakinthos. Za tema musite popojet jinam. Lehatka, slunecniky - pouze u bazenu. Na plaz si musite vzit vlastni vybavu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Na okraji mesta, nam vyhovoval klid. Blizko k restauracim, do centra.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Zakinthos je super volba - muzete cely tyden cestovat po ostrove a porad budete uchvaceni. Muzete jet na zelvy, modre jeskyne, na vrak, najdete zde i hodne temer opustenych krasnych plazi. Olivove haje.. Proste parada. Ale zustat cely tyden v tomhle hotelu by byl dost pruser. Nastesti jsme meli auto na celych 7 dni, rano jsme zmizeli a vratili se az za tmy...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martina: Příjemná dovolená - 28. 1. 2016 17:28

Byla jsem v tomto hotelu loni v červnu s kamarádkou a byly jsme velmi spokojené. Pokoje, čisté, výměna ručníků každý den. Všechny pokoje mají výhled na moře. Jídlo odpovídá 3hvězdičkovému hotelu. Průměr. Personál příjemný. Negativní recenze nechápu. Ale vím, že někteří rekreanti si moc vymýšlí a čekají kdoví co. Možná by měli tedy sáhnout hlouběji do kapsy. Za ty peníze to tady plně odpovídalo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání