Napsat recenzi

OSTUDA

Recenze hotelu Argassi Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Argassi)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 59x
Recenze se líbila: 76 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

SILNÉ RETRO zařízení hotelu jednoduché, vše staré, špinavé, na úklid nedbají, jídlo velmi skromné z upatlaného nádobí + příborů, ovoce za 12 dní skoro žádné - jen nahnilé, přemrzlé špendlíky a 4dny plesnivé moruše ve 2 malých mističkách to ale nikdo nejedl...jídlo se nosí stále dokud se nesní, takže i pudink se zalitým mravencem nosili na stůl 4 dny i když tam někdo druhý den vedle mravence zabořil prst!!!

Ubytování  průměrně (1/5)

Po příjezdu nám okamžitě vypočítali příplatek na výhled na moře 96 euro a když jsme to odmítli, dostali jsme asi ten nejhorší pokoj co tam měli - v pokoji smrad, ze skříní plíseň, ke kohoutku se mi přilepila ruka, místo sprcháče nějaká vanička v dezolátním stavu, u stropu a u země díry do zdi tak 20x20cm místo větrání, výhled z balkonu nad popelnicí, sušák na prádlo a místo kam chodily kouřit uklízečky, za tím silnice...přitom hotel téměř prázdný!!!

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Hooodně skromné. Pečivo jen chleba a suchary, občas koupili 1 buchtu typu "srnčí hřbet" to rozkrájeli na tenké plátky ale tu snědla první rodina co přišla na snídani a ostatní měli smůlu a nebo za 12 dní našeho pobytu koupili asi 3x mini croissanty a protože je snědla první rodinka co přišla na snídani tak pak je dávali na příděl - 1 nebo 1.5 mini croissantu na osobu!!!Ovoce skoro žádné i když všude byli levné melouny, jablka...my jen plesnivé moruše ve 2 malých kompotových mističkách - ty ale asi 5. den utekly i s miskama! Také jsme měli ve skleněné míse nafouklé, nahnilé špendlíky ale ty také nikdo nejedl jen je tam každý den přinesli a zase odnesli. Prostě pořád dokola...Nádobí i příbory špinavé

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vybavení skromné, snad všem protíkal záchod a tekla lednice. Lednička na klíč ale klíč se odevzdává na recepci pokaždé když odcházíte. Když hodíte ručník na zem a chcete ho vyměnit, tak ho seberou a stejně vám jiný nedají. Klimatizace je za příplatek 10 euro na den. Před 30-ti lety určitě pěkný hotel ale od té doby se zde nic nezměnilo, takže jim to asi spadne na hlavu

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

pláž neudržovaná ale moře NÁDHERNÉ, ČISTÉ, TEPLÉ

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

obchůdky a restaurace

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

Do tohohle hotelu už bych nikdy nejela ale MOŘE bylo krásné

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání