Napsat recenzi

Jednou stačilo

Recenze hotelu Konstantin Beach Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alykes)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 776x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První dojem - nádhera. Ubytování, bazén, moře - skvělé. Strava ob den se opakující, vše hrozně mastné. Majitelé a personál hotelu neochotní, až pana Konstantina juniora, nabídka večerního vyžití nulová.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bych hodnotila na jedničku. Během pobytu cca 3 krát měněné ručníky.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Stravování v tomto hotelu je docela katastrofa. Snídaně každý den ve všech "korýtkách" bufetu to samé, jeden druh pečiva, jeden eidamu, salám jeden den šunkový, druhý den gothaj, ovocný džem má s ovocem společný zřejmě jen název, jinak je to nejlevnější umělotina, nápoje pouze z automatu, ani kousek zeleniny, mléko k obilným lupínkům nebo vločkám neexistuje. Obědy se po dvou dnech opakují, pečená, nebo spíše dušená kuřecí křidýlka / často zjistíte, že jedno je čerstvé a druhé které jíte je z předešlých dní/ , mleté čufty v červené omáčce, jehněčí v červené omáčce,hranolky, vařené makarony, rýže se špenátem, každý den na oleji pečené gumové brambory, pizza vyrobená z toastového chleba, vždy stejný zeleninový salát pouze z okurek, rajčat a cibule nebo zcela neochucený salát ze zelí a mrkve, dva druhy zmrzliny, ovocným salátem se rozumí krájený meloun, za pobyt asi 3 krát doplněný jablky a pomerančem. Večeře obdobné, jen s přidáním polévky. Pod pojmem nápoje zdarma se tu rozumí káva a čaj z automatu, voda, cola, sprite, fanta, krabicové víno nalévané do plastových kelímků - pro ušetření jen půl kelímku vždy v poctivé venkovní teplotě :-). Ouzo a pivo. Pomyšlení na míchané nápoje je tu nereálné. Mezi jednotlivými jídly není šance na nějaké ovoce, odpolední moučník, toast nebo lehké občerstvení. Od oběda do večeře jen voda a nápoje. Pojem all inclusive bych v tomto hotelu vyměnila za plnou penzi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Byť je vybavení hotelu je nové, vkusné, příjemné, dojem Vám nahned zkazí kyselé obličeje veškerého personálu, vyjma pana Konstantina juniora. Slovo vstřícnost k hostům se tu nepěstuje. Požádáte-li si např. slušně o velkou lžíci, tváří se, jako by pro Vás museli udělat bůhvíco. Paní majitelka střeží všechny hosty přísným pohledem při každém jídle.

Bazén se každý večer čistí, jen škoda, že po 18hod. je do bazénu vstup zakázán. Tento hotel bohužel nenabízí krom bazénu žádné sportovní ani kulturní vyžití, nemluvě o animačních programech přes den. Takže po večeři většina hostů odchází za zábavou do přilehlých městeček a hotel je do nočních hodin víceméně opuštěný.

Hodnocení vybavení *****, služby *, personál *.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Jako velice dobré vidím hodnocení pláže a moře. Pláž sice malinká, ale hned po hotelem, moře čisté, vstup pozvolný, takže zcela vyhovující pro rodiny s dětmi, lehátka u bazénu jsou k dispozici zdarma, většina i se slunečníkem.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Městečko Alykes je vzdáleno pouhých 10 min. pomalou chůzí. Je to malé městečko a pár obchůdky a spoustou taverniček. Ten kdo prahne pro bujarém nočním životě si musí najít dovolenou poblíž jiného, většího města.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem z pobytu vzhledem k čistotě hotelu, lehké dostupnosti moře a čistotě moře dobrý.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání