Napsat recenzi

Astoria Hotel

Recenze hotelu Astoria Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Alykes)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 041x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel byl rodinný, s příjemnou atmosférou. Obsluha byla moc sympatická, jídlo naprosto úžasné! Moc jsme ocenovali lehátka se slunečníky, které patřily k pláži, co byla přímo u hotelu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

ubytování bylo příjemné, čisté, jen ty okna na silnici nejsou moc fajn, ale s tím se nedá nic dělat. Bohužel odpoledne do oken pražilo slunce až do večera a nedalo se tam moc být. Výhled na moře by byl lepší :-)

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo naprosto úžasné! měli jsme polopenzi, snídaně byly prosté a syté, večeře naprosto úžasné, neotřelé kombinace, vše chutné a velmi syté. Naprostá spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení pokoje i hotelu bylo velmi dostačující, personál moc milý, úklid každý den a velmi pečlivý. Sportovní a kulturní využití ani bazen hotel nenabízel, ale moře stačilo :-)

Na pokoji je klimatizace (nepoužili jsme, je to sice náročně, ale větrali jsme dveřmi.) a lednice na balkoně. Ve městě bylo možné si zapůjčit třeba čtyřkolku, což doporučuji, je to paráda. Všichni jezdí dostatečně pomalu, takže nebezpečí nehrozí.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž byla rovnou u hotelu, písečná a malá část oblázková. Písečná část byl naprosto jemný písek, hloubka byla malá, pláž se pozvolna svažovala, i ve veliké dálce od břehu byla stále mělčina. Moře bylo po ránu chladnější, odpoledne jako kafe. Lehátka a slunečníky se každý večer čistily. Jen jich bylo málo, byl to každé ráno boj, kdo si je zabere dřív :-) Vodní sporty v okolí byly, stačilo si jen vybrat.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pár kroků od hotelu bylo městečko Alykes, kde se dalo nakoupit v marketu cokoli. Lednice byla na pokoji, takže uskladnění nebyl problém. Procházky byly možné, ale jen ráno, nebo pozdě večer, jinak v tom horku silně nedoporučuji odpoledne chodit ven jinam, než k moři. Drželi jsme siestu, takže jsme dopoledne jsme byli na pokoji.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem z pobytu - velmi příjemné místo, tiché, klidné, ale po dvanácti dnech pobytu už jsme se trochu nudili. Nicméně odpočinuli jsme si moc dobře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání